Nexus 7 cu ecran Full HD şi o versiune în alb pentru Nexus 4

30.01.2013
Nexus 7 cu ecran Full HD şi o versiune în alb pentru Nexus 4

Linia de produse Google Nexus se pregăteşte de o mică revizie, gândită să atragă mai multă atenţie asupra gamei de telefoane Nexus 4 şi să facă din tableta Nexus 7 un produs pur şi simplu irezistibil.

În curând: Nexus 7 cu ecran Full HD

Lansată în luna iulie a anului trecut, tableta Nexus 7 a câştigat rapid popularitate, chipsetul quad-core Nvidia Tegra 3, ecranul HD cu tehnologie IPS şi preţul ce porneşte de la 199 dolari fiind argumente suficient de convingătoare pentru un număr mare de utilizatori interesaţi în achiziţionarea unei tablete Android. Disponibil şi el pe piaţă de câteva luni, Nexus 4 este un smartphone ce pare să fi depăşit cu mult volumul de vânzări estimat de Google şi partenerul LG, cererea pentru el fiind atât de mare încât deficienţele de aprovizionare a stocurilor nu au fost nici acum rezolvate. Chiar şi aşa, ambele produse vor primi mici revizii în perioada acestei primăveri.

Deoarece actualul parteneriat încheiat între Google şi Asus pentru realizarea tabletei Nexus 7 a fost unul satisfăcător pentru ambele companii, următoarea versiune a tabletei Nexus 7 va fi produsă tot de Asus. Până în acest moment nu se cunosc toate detaliile legate de noua tabletă, însă zvonurile vorbesc despre înlocuirea ecranului HD cu unul Full HD, bazat fie pe rezoluţia 1920×1080 pixeli cu rată de aspect 16:9, sau rezoluţie 1728×1080 pixeli şi rată de aspect 16:10, identică ecranului actual.

Nexus 4, disponibil şi în variantă albă

Cât despre Nexus 4, reprezentantul seriei Google Nexus de telefoane Android va avea şi o versiune în carcasă albă, adresată celor care consideră prea banală varianta neagră a telefonului.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult