Noul iPad are probleme cu semnalul WiFi?

22.03.2012
Noul iPad are probleme cu semnalul WiFi?

Pe măsură ce este pusă la încercare de utilizatori din lumea întreagă, noua tabletă iPad pare să scoată la iveală tot mai multe probleme: supraîncălzirea în jocuri, dificultăţi la încărcarea bateriei, iar acum şi probleme cu stabilitatea conexiunii la reţeaua WiFi.

The new iPad are probleme cu semnalul WiFi?

Tot mai mulţi utilizatori iPad 2, deveniţi între timp proaspeţi posesori ai unei tablete din noua serie iPad, acuză probleme cu recepţia slabă a semnalului WiFi. Neplăcerile apar mai ales către marginea razei de acoperire a reţelei wireless, dar şi în locaţii unde un laptop obişnuit sau vechia tabletă iPad 2 nu au nici un fel de probleme cu stabilitatea semnalului.

Conform rapoartelor venite de la utilizatori, nu doar stabilitatea semnalului este afectată, ci şi vitezele de transfer obţinute, acestea fiind pe alocuri chiar şi de patru ori mai mici decât cele atinse cu iPad 2.

Deocamdată Apple nu a comentat pe marginea problemelor semnalate de utilizatori, însă dat fiind numărul în creştere de plângeri venite pe forumurile de discuţii, este posibil să avem de-a face cu ceva mai mult decât incidente izolate, apărute sporadic la tabletele din noua serie iPad.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult