Pixel Tablet, scoasă la vânzare pe Facebook Marketplace cu mult înainte să fie anunțată de Google

19.12.2022
Pixel Tablet, scoasă la vânzare pe Facebook Marketplace cu mult înainte să fie anunțată de Google

Google a anunțat Pixel Tablet încă de la jumătatea acestui an, însă termenul de lansare stabilit pentru anul 2023 a lăsat de înțeles că produsul era încă departe de forma finală. Între timp, un exemplar Pixel Tablet a ajuns cumva la vânzare pe Facebook Marketplace.

Potrivit zvonurilor de până acum, Google plănuiește să dezvăluie primul model Pixel Tablet, împreună cu accesoriul speaker dock, abia spre jumătatea anului 2023. Însă amândouă au ar fi apărut deja pe piața de second-hand în stare de funcționare și aparent, complete.

În imaginile adăugate la descrierea anunțului putem observa noua interfață Pixel Launcher optimizată pentru tablete și un wallpaper familiar, care poate fi regăsit în colecția ‘Feather’ inclusă cu firmware-ul dispozitivelor Pixel 7 și Pixel 7 Pro. Un alt indiciu privind autenticitatea tabletei pare să fie mesajul ”Welcome to your new Pixel” afișat de obicei pe dispozitivele Pixele abia scoase din cutie, sau readuse la setările de fabrică.

Cât despre accesoriul speaker dock, acesta face tableta să semene cu un smart display din seria Nest Hub Max, sugerând că noua tabletă Pixel preia cel puțin o parte din funcționalitatea acestuia. Cert este că alte capturi de ecran vin să confirme că avem de-a face cu o tabletă Pixel veritabilă și nu cu un smart display supradimensionat.

Pixel Tablet este realizată special pentru a comunica bine cu telefoanele Pixel, iar Google spune că aceasta va fi „cea mai inteligentă tabletă din lume”. Aici probabil că vor interveni funcțiile AI din Android. Chiar dacă nici din imaginile prezentate nu putem afla exact ce hardware intern folosește tabletă, putem presupune că va folosi o variație a cipului Google Tensor.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult