Samsung a lansat noile tablete Galaxy Tab S4 şi Galaxy Tab A 10.5

02.08.2018
Samsung a lansat noile tablete Galaxy Tab S4 şi Galaxy Tab A 10.5

Samsung Galaxy Tab S4 este o tabletă Android 2 în 1, adaptată pentru folosirea la birou, acasă sau în deplasare.

Cu Galaxy Tab S4, Samsung conectează pentru prima dată Samsung DeX cu o tabletă. Folosită împreună cu tastatura opţională Book Cover Keyboard (vândută separat), sau lansată din Quick Panel, Galaxy Tab S4 şi DeX oferă utilizatorilor posibilitatea de a trece de la interfaţa Android la o experienţă desktop.

Cu Samsung DeX, este posibilă deschiderea mai multor ferestre în stilul desktop pentru aplicaţiile Android, inclusiv suita Microsoft Office. Puteţi muta conţinut dintr-o aplicaţie în alta sau să utilizaţi comenzile rapide de pe tastatură pentru a lucra mai rapid.

Atunci când este nevoie de un ecran mai mare, Samsung DeX perimte conectarea la un monitor extern cu un adaptor multi-port compatibil HDMI-USB-C (se achiziţionează separat). Atunci când este conectat, Galaxy Tab S4 poate funcţiona ca un track pad sau sketch pad, iar o noutate în acest an, Galaxy Tab S4 poate continua să funcţioneze după conectarea la monitor, astfel oferind utilizatorilor două ecrane pentru a îndeplini diverse sarcini.

Echipate cu acumulator de 7300 mAh, tabletele Galaxy Tab S4 oferă până la 16 ore de redare video. În plus, cu Samsung Knox, platforma de securitate mobilă de la Samsung, clienţii şi companiile pot fi siguri că informaţiile sunt protejate la niveluri multiple ale dispozitivului. De asemenea, managerii IT pot adapta interfaţa angajaţilor pentru a se alinia la nevoile afacerii.

Galaxy Tab S4  vine alături de accesoriul S Pen de la Samsung, satisfăcând astfel nevoile de productivitate ale pasionaţilor de tehnologie, cât şi dorinţa de exprimare a creativităţii şi comunicare. Utilizatorii pot lua notiţe cu uşurinţă prin funcţia Screen-Off Memo, precum şi să traducă, să organizeze şi să navigheze prin notiţe cu ajutorul Samsung Notes şi chiar să trimită texte personalizate prin Samsung Live Message.

Similară ca mărime cu Galaxy Tab S3, seria Galaxy Tab S4 dispune de margini mai înguste pentru a integra ecranul Super AMOLED de 10,5”, cu rezoluţie de 2560×1600. Tableta dispune şi de patru difuzoare cu tehnologie AKG şi Dolby Atmos.

Samsung a mai lansat şi modelul Galaxy Tab A 10.5, o tabletă optimizată pentru divertisment.

Echipată cu un ecran LCD  de 10.5”, având rezoluţie 1920×1200 pixeli, aceasta se face remarcată prin caracteristici audio şi vizuale îmbunătăţite, care o recomandă pentru vizionarea de filme sau a emisiunilor preferate. Samsung Galaxy Tab A 10.5 oferă părinţilor posibilitatea de a gestiona conţinutul şi timpul de utilizare al tabletei cu Kids Mode, interfaţa Samsung creată special pentru copii, concepută pentru a face studiul şi distracţia mai simple şi mai sigure.

Always On Daily Board de la Samsung aduce informaţia zilnică într-un hub uşor de vizualizat, incluzând un ceas şi un calendar, precum şi o bibliotecă digitală de fotografii. Utilizatorii pot controla cu uşurinţă mediul lor de acasă cu SmartThings, direct de pe Galaxy Tab A 10.5. Controlaţi aparatele conectate la domiciliu prin SmartThings Cloud cu o simplă atingere a unui buton. 

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult