Samsung a prezentat Galaxy Tab S3 la MWC 2017

27.02.2017
Samsung a prezentat Galaxy Tab S3 la MWC 2017

Chiar dacă nu mai sunt la fel de populare ca în anii anteriori, tabletele continuă să fie în preferinţele utilizatorilor avansaţi, care preferă confortul şi flexibilitatea unui ecran spaţios.

Propusă împreună cu accesoriul S Pen, noua tabletă Samsung Galaxy Tab S3 pune accentul pe productivitate, oferind o configuraţie puternică motorizată de chipsetul Snapdragon 820, ajutat cu 4GB memorie RAM. Tableta prezentată cu sistemul de operare Android 6.0 este adaptată cu o interfaţă şi set de aplicaţii personalizat, care expun avantajele folosirii unui digitizor performant.

Încadrat de o carcasă  cu ramă îngustă şi numai 6 mm grosime, ecranul de 9.7” foloseşte tehnologie AMOLED şi suportă rezoluţia 2048×1536 pixeli, fiind numai bun pentru desenat, navigare web şi vizionarea colecţiilor de poze.

Lista dotărilor este completată cu suport pentru conexiuni LTE Cat6 de internet mobil, acces la reţele WiFi şi modul Bluetooth, respectiv un acumulator de 6000 mAh alimentat folosind cablu USB C.

Din păcate preţul de 700 dolari ar putea face Galaxy Tab S3 un produs inaccesibil pentru consumatorii de rând, oricum, mai puţin interesaţi de facilităţile pentru productivitate gândite de Samsung.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult