Samsung pregăteşte o nouă tabletă cu sistem Windows 10

20.02.2017
Samsung pregăteşte o nouă tabletă cu sistem Windows 10

Chiar dacă au pierdut din popularitate odată cu apariţia dispozitivelor smartphone cu ecran mare, tabletele continuă să aibă o bază de utilizatori fideli, care apreciază avantajele unui ecran şi mai spaţios.

Apărând ca un posibil succesor pentru seria Galaxy Tab Pro, o nouă tabletă Samsung este menţionată în măruntaiele aplicaţie Galaxy Book, compatibilă cu sistemul de operare Windows 10. Dispozitivul încă neanunţat ar urma să dispună de stylus-ul S Pen, indicând folosirea unui design mai apropiat de formatul tabletelor convenţionale, însă fără tastatură deghizată în husă de protecţie pentru transport.

Mai multe detalii am putea afla chiar la finalul acestei săptămâni, cu ocazia evenimentului de presă găzduit de Samsung în deschiderea expoziţiei MWC 2017. 

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult