Samsung lansează un nou produs din seria Galaxy, pe 15 august

Samsung lansează un nou produs din seria Galaxy, pe 15 august

Samsung pregăteşte o nouă adiţie pentru seria de produse Galaxy, evenimentul de lansare urmând să aibă loc în data de 15 august.

Misterioasa invitaţie intitulată „Save the date” a fost trimisă de divizia Samsung Electronics America, recunoscută mai degrabă pentru activitatea în piaţa tabletelor şi nu cea a telefoanelor inteligente. Drept urmare, sunt mari şanse să avem parte de o nouă tabletă, candidatul favorit fiind mult anticipata Galaxy Note 10.1. Din informaţiile circulate până acum la bursa zvonurilor aflăm că tableta se prezintă cu un design complet refăcut, ce include chipset quad-core şi carcasă cu slot pentru stylus-ul S Pen. Aparent, Galaxy Note 10.1 şi-a făcut apariţia pentru scurt timp în oferta unui cunoscut magazin online, cu un preţ la pre-comandă de 499 dolari pentru ediţia cu 16 GB memorie internă, respectiv 549 dolari pentru cea cu 32 GB.

Samsung Galaxy Note 10.1

Desigur, în lipsa mai multor informaţii din surse credibile nu putem exclude şi posibilitatea ca Samsung să ne surprindă cu un model smartphone, candidat în acest caz fiind chiar Samsung Galaxy Note 2, despre care ştim că ar urma să fie prezentat în data de 30 august, cu ocazia târgului IFA Berlin.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult