Samsung pregătește Galaxy Tab A7 2022. Specificațiile, demne de o tabletă no-name din China

19.07.2022
Samsung pregătește Galaxy Tab A7 2022. Specificațiile, demne de o tabletă no-name din China

Samsung Galaxy Tab A7 2022 este așteptată cu prețul de 199 euro, însă vine cu un procesor mai slab decât modelul lansat acum doi ani.

Detaliile configurației selectate pentru generația anului 2022 de tablete Galaxy Tab A7 au fost „scăpate” pe internet, venind cu și cu presupuse imagini de prezentare cu noul design de carcasă.

Începând cu aspectul tabletei, imaginile de prezentare obținute pe surse arată un produs mai degrabă banal, Galaxy Tab A7 2022 venind cu aproape același design întâlnit și la modelul de acum doi ani. Singura diferență notabilă pare să fie dispunerea ornamentului pentru antenă pe lungimea ecranului, fapt ce indică și alte modificări la nivelul configurației interne.

Aparent, Samsung „s-a dat” după alți producători de tablete ieftine cu Android, selectând pentru noul model o configurație bazată pe un chipset Unisoc, cu performanțe chiar mai slabe decât soluția Snapdragon 662 folosită cu generația Tab A7 2020.


Din moment ce noua tabletă pare că este doar un „refresh” adus modelului anterior, așteptările sunt pentru includerea aceluiași ecran de 10.4 inch, cu rezoluție 1200×2000 pixeli și tehnologie LCD, o singură cameră foto de 8MP la partea din spate și cameră frontală de 5MP.

Configurația bazată pe chipsetul UNISOC T618, model cu proces de fabricație pe 12mm, ar urma să fie susținută de un acumulator de 7040 mAh. Cât despre puterea de procesare oferită, cele șase nuclee Cortex-A55 la 2.0GHz și unitatea GPU Mali G52MP2 nu lasă prea mult loc de optimism, mai ales că tableta ar urma să vină cu doar 3GB memorie RAM și 32GB stocare internă (în echiparea de bază).

Probabil, adresată amatorilor de tablete „gratis” obținute la pachet cu abonament, Galaxy Tab A7 2022 vine totuși cu opțiune pentru cartelă SIM și acces LTE pentru conexiuni de internet mobil.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult