Samsung pregăteşte Galaxy Tab E 7.0, o nouă tabletă cu preţ accesibil

26.01.2016
Samsung pregăteşte Galaxy Tab E 7.0, o nouă tabletă cu preţ accesibil

Chiar dacă piaţa tabletelor a pierdut mult din avânt, pe măsură ce smartphone-urile cu ecrane mari au devenit tot mai populare, cele dintâi încă îşi mai găsesc utilitatea în rolul de alternativă pentru laptopul sau PC-ul clasic. Vizând de această dată gama entry-level, Samsung va lansa în perioada următoare noi modele de tablete cu ecran de 7˝.

Pregătită şi într-o versiune ˝Lite„, respectiv versiune pentru copii, tableta Galaxy Tab E 7.0 este motorizată de un procesor quad-core la 1.3GHz, ajutat cu 1.5 GB memorie RAM şi pune la dispoziţie un ecra de 7˝ cu rezoluţie HD.

Samsung Galaxy Tab E 7.0

În funcţie de buget, tableta va putea fi achiziţionată în versiune WiFi (SM-T280NZKA), respectiv versiune cu modem 4G LTE pentru acces la internet mobil (model SM-T285). Ambele variante vin echipate cu 8GB memorie internă, care poate fi suplimentată ataşând un card de memorie microSD.

Din păcate preţurile la vânzare nu sunt cunoscute, deocamdată.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult