Samsung pregăteşte o tabletă Galaxy Note cu ecran de 12,2″

Samsung pregăteşte o tabletă Galaxy Note cu ecran de 12,2

Zvonurile conform cărora Samsung pregăteşte o tabletă de mari dimensiuni cu ecran de 12” datează încă din primăvara acestui an, însă înregistrările recente apărute pe site-ul Federal Communications Commission din Statele Unite confirmă că produsul este real şi nu este departe de o lansare oficială.

Faţă de zvonurile neclare de la începutul anului, acum ştim că aveam de-a face cu un nou membru al familiei Galaxy Note. Viitoarea tabletă Samsung va oferi un ecran cu o diagonală de 12,2” şi un ecran cu o rezoluţie de 2560 x 1600 pixeli, la fel ca versiunea de 10,1” care a fost deja lansată. Samsung Galaxy Note 12.2 va avea dimensiuni frontale de  295 x 204 milimetri, detaliile despre grosime şi greutate fiind momentan necunoscute.

Asemănările dintre cele două produse nu se opresc aici, viitorul produs Samsung urmând să ofere tot un procesor Qualcomm Snapdragon 800 care rulează la o frecvenţă de 2,3 GHz, 3 GB de memorie RAM, nelipsitul stylus pentru digitizorul Wacom încorporat în ecran şi acelaşi design cu muchii dungate şi spate care imită textura pielii.

Samsung a promovat dintotdeauna Galaxy Note 10.1 ca un produs destinat artiştilor, iar un ecran cu o diagonală mai mare ar un spaţiu suplimenta util celor pentru care produsul este o planşetă virtuală pentru desen. Conform unor informaţii apărute acum o săptămână, tableta va fi disponibilă atât în versiune Wi-Fi cât şi o versiune cu conectivitate 3G/4G.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News