Sony aduce în România tableta Xperia Tablet Z şi alte bunătăţi

Sony aduce în România tableta Xperia Tablet Z şi alte bunătăţi

Sony lansează o nouă serie de produse pentru home entertainment, pasionaţi de fotografie şi dispozitive mobile.

Cap de afiş sunt seria de televizoare Sony BRAVIA Triluminos Display, tableta Xperia Tablet Z şi telefonul Xperia Z, sistemele audio Sony BTX500 şi BTX300 cu conectare prin tehnologie NFC. Acestora li se adaugă setul de căşti Sony MDR-1, de asemenea prevăzut cu suport pentru conexiune NFC, respectiv gama de camere foto Sony Cyber-shot cu senzor Xmor R, procesor de imagine Bionz şi obiectiv G, adresate pasionaţilor de fotografie.

Sony 55W905

Televizoarele Sony Bravia cu Triluminos Display

Noua gamă de televizoare Sony cu ecran Triluminos Display include modelele 55W905 şi 40W905, dar şi un exemplar 4k Ultra HD 55X9005 de 55 inch cu sistem de sunet Magnetic Fluid Speakers încorporat, pentru utilizatori interesaţi de achiziţionarea unui televizor high-end cu rezoluţie 4K. Echipat cu procesorul de imagine Sony X – Reality PRO, acesta poate reda redea imagini de 4 ori mai clare decât un televizor Full HD.

Sony 65X9005

Noile televizoare sunt dotate cu tehnologie NFC, permiţând vizionarea prin conexiune wireless a conţinutului disponibil pe smartphone sau tabletă.

Tableta Xperia Tablet Z şi telefonul Xperia Z

Sony Xperia Tablet Z este o tabletă Android premium cu ecran de 10.1 inch, ce impresionează prin supleţe şi greutate redusă. Carcasa cu un design în linii drepte, imună la accidentele cu lichide vărsate sau la stropire, măsoară doar 6.9 mm grosime şi cântăreşte 495 grame. Disponibilă în versiune LTE şi Wi-Fi, tableta Xperia Tablet Z este motorizată de un chipset Snapdragon S4 Pro (quad-core la 1.5 GHz) ajutat cu 2 GB memorie RAM. Spaţiul de stocare intern atinge 32 GB şi poate fi extins prin ataşarea unui card microSD.

Ecranul cu rezoluţie 1920 x 1200 pixeli are o desintate de 224 ppi şi este potrivit atât pentru vizionarea de filme Full HD, cât şi sesiuni de navigare pe internet, unde claritatea scrisului este la un nivel de invidiat.

În ciuda construcţiei suple Xperia Tablet Z pune la dispoziţie două camere foto, de 8 MP (cu senzor BSI) şi 2 MP, respectiv acumulator de 6000 mAh.

Tableta Xperia Tablet Z şi telefonul Xperia Z

Sony Xperia Z, vârful de gamă Sony pentru segmentul smartphone, păstrează multe din trăsăturile de design afişate de Xperia Tablet Z. Modelul dispune de ecran “Reality Display” 1080p de 5” şi foloseşte chipsetul Snapdragon S4 Pro (quad-core la 1.5 GHz), ajutat cu 2 GB memorie RAM. Spaţiul de stocare intern măsoară GB şi poate fi extins prin ataşarea unui card microSD.

Xperia Z include cameră foto de 13 MP cu senzor Exmor RS şi conectivitate 4G LTE pentru acces rapid la internet şi conţinut de divertisment.

Potrivit Sony, noul Xperia Z este protejat împotriva prafului şi poate rezista în apă scufindat la o adâncime de 1 metru timp de 30 minute.

Camere foto Cyber-shot

Sony aduce în România şi noua gamă de camere foto Cyber-shot, ce include modelele WX300 şi HX300.

Sony WX300 este cea mai mică şi mai uşoară cameră foto din lume cu zoom optic 20x, prevăzută cu stabilizator de imagine şi autofocus rapid.

Sony HX300 este o cameră foto cu zoom optic 50x care poate fi manevrată ca un DSLR datorită opţiunilor de control manual.

Sony Cyber-shot TF

Sony Cyber-shot TF1 este o cameră foto sport, rezistentă în faţa zăpezii şi temperaturilor scăzute, medii cu mult praf şi nisip. Carcasa rezistentă la şocuri este construită pentru a fi folosită cu uşurinţă în diverse situaţii precum urcările pe munte, plimbările cu bicicleta sau scufundări până la o adâncime de 10 metri.

Sisteme de sunet cu tehnologie NFC şi conexiune wireless “One-touch”

Noile boxe Sony BTX500 şi BTX300 sunt caracterizate de un design suplu şi create pentru a uşura redarea muzicii stocate pe dispozitive mobile. Ajutate de tehnologia NFC (Near Field Communication), boxele se conectează la telefon sau la tabletă fără a necesita cabluri sau coduri de acces Bluetooth. Totuşi, cei care nu deţin dispozitive compatibile NFC pot utiliza şi sistemul clasic de asociere prin conexiune Bluetooth, obţinând rezultate similare.

Sony BTX500

Bateria reîncărcabilă oferă o autonomie de până la 8 ore (BTX300) / 6 ore (BTX500) de muzică în timp ce călătoreşti.

Căştile Sony MDR-1

Sony MDR-1 este un set de căşti premium, dezvoltat în parteneriat cu Sony Music Entertainment. Modelul foloseşte difuzoare de 40 mm, conţinând o diafragmă specială de 40 mm realizată din „Polimeri cu cristale lichide”. Echipate cu ceea ce Sony numeşte difuzoare HD, căştile MDR-1 promit să acopere fără probleme spectrul audio 4 – 80 Hz, rezervat de obicei pentru bass şi efecte speciale.

Căştile Sony MDR-1

Ajutate de acumulatorul intern, căştile Sony MDR-1 promit o autonomie de până la 30 ore.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult