Toshiba prezintă tabletele Encore 2 Write, cu stylus TruPen şi aplicaţii pentru productivitate

07.01.2015
Toshiba prezintă tabletele Encore 2 Write, cu stylus TruPen şi aplicaţii pentru productivitate

Toshiba a dezvăluit două noi tablete cu sistem Windows 8.1, Encore 2 Write WT10PE-A de 10.1” şi Encore 2 Write WT8PE-B de 8”, ambele livrate împreună cu stilusul TruPen, respectiv abonament de 1 an la Microsoft Office 365 Personal.

Toshiba Encore 2 Write WT10PE-A

Util pentru luarea de notiţe în cadrul şedinţelor, schiţe, editarea de fotografii şi chiar scrisul de mână, stilusul realizat de Wacom feelTM IT technologies promite o experienţă fluidă, asigurând acurateţe şi nivel de fricţiune similare cu utilizarea pixului şi a hârtiei, indiferent de viteza de scriere. Designul acestor tablete include slot special pentru ataşarea stilusului, păstrat mereu la îndemână pentru a nota idei noi.

Aplicaţia pentru scris de mână TruNote preinstalată, cu  interfaţă intuitivă şi sincronizată cu Microsoft Office 365 Personal, permite utilizatorilor să îşi organizeze conţinutul şi să profite la maxim de acesta. Cu funcţia Quick Note utilizatorii pot lua notiţe rapid, chiar dacă nu sunt logaţi, acestea urmând a fi afişate automat la deschiderea aplicaţiei. Funcţia  de căutare permite găsirea tuturor caracterelor scrise de mână în TruNote, în timp ce căutările web pot fi realizate cu ajutorul textului scris iniţial. Notiţele scrise de mână pot fi convertite în documente Microsoft Office, pentru a fi folosite spre exemplu sub formă de email în Outlook sau de prezentare în PowerPoint.

Toshiba Encore 2 Write WT10PE-A

Creată pentru mobilitate crescută, tableta Encore 2 Write de 8” este optimizată pentru folosire cu o singură mână în modul portret, înlocuind agenda sau caietul de notiţe folosit la birou sau la şcoală.

Tabletele Encore 2 Write sunt motorizate de platforma Intel Atom, ajutată cu 2 GB memorie RAM. Memoria internă de 32 GB poate fi extinsă cu până la 128 GB prin ataşarea unui card microSD, iar pentru şi mai multe documente avem la dispoziţie 1TB spaţiu de stocare  în contul OneDrive, inclus cu abonamentul Microsoft Office 365 Personal.

Stilusul TruPen

Configuraţia este completată cu o cameră foto de 8MP dispunând de auto-focus şi funcţie de filmare HD, respectiv cameră frontală de 1.2MP şi microfon încorporat pentru sesiunile de apeluri video Skype. Tabletele oferă conectivitate WiFi N pentru acces la internet, suport Bluetooth 4 pentru folosirea cu accesorii wireless. Ambele versiuni ale tabletei dispun de ecran HD (rezoluţie 1280×800) cu interfaţă multi-touch capacitivă, difuzoare stereo şi acumulator dimensionat pentru până la 8.5 ore de utilizare continuă.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult