Xiaomi anunță lansarea tabletelor Pad 6S Pro pe 22 februarie. Cu ce specificații vin

19.02.2024
Xiaomi anunță lansarea tabletelor Pad 6S Pro pe 22 februarie. Cu ce specificații vin

Xiaomi se pregătește să lanseze în curând în tableta Xiaomi Pad 6S Pro, iar compania a dezvăluit oficial designul și unele caracteristici ale tabletei. Aceasta păstrează un design similar cu celelalte modele din seria Xiaomi Pad 6, care includ Xiaomi Pad 6, Xiaomi Pad 6 Pro și Xiaomi Pad 6 Max.

Printr-o postare pe Weibo, Xiaomi a anunțat că Xiaomi Pad 6S Pro va fi lansată în China pe 22 februarie. Compania a dezvăluit, de asemenea, că tableta va fi alimentată de procesorul Snapdragon 8 Gen 2 de la Qualcomm și va rula pe noul său sistem de operare HyperOS. În imaginile distribuite de Xiaomi, tableta este prezentată cu suport pentru o tastatură magnetică și un stilou.

Xiaomi Pad 6S Pro este așteptată să dispună de un panou LCD de 12,4 inci cu o rezoluție de 3K, o rată de reîmprospătare de până la 144Hz și un aspect de 3:2. Tableta va suporta încărcare rapidă cu fir de 120W și conectivitate Wi-Fi 7. Totuși, mai multe detalii despre aceasta ar putea fi dezvăluite cu puțin timp înainte de data lansării, sugerează raportele.

Cu ce specificații a venit Xiaomi Pad 6 Pro

Informațiile din trecut au sugerat că Xiaomi Pad 6S Pro ar putea veni cu suport pentru până la 24GB de RAM și 1TB de stocare internă. De asemenea, ar putea avea o baterie de 10.000mAh și o cameră principală de 50 de megapixeli.

Xiaomi Pad 6 Pro are un ecran LCD de 11 inci cu rezoluție 2.8K (1.800 x 2.880 pixeli), cu o rată de reîmprospătare de până la 144Hz, un procesor Snapdragon 8+ Gen 1 și o baterie de 8.600mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 67W. Tableta vine cu Android 13 bazat pe MIUI 14 și o unitate duală de cameră principală de 50 de megapixeli.

În prezent, Xiaomi Pad 6 Pro este vândută pe site-urile de specialitate la un preț de 3.800 RON. Așadar, cel mai probabil, ne putem aștepta la un preț similar pentru noua tabletă Xiaomi.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult