Xiaomi pregătește Mi Pad 5, o tabletă premium cu 5G și suport pentru stylus

06.08.2021
Xiaomi pregătește Mi Pad 5, o tabletă premium cu 5G și suport pentru stylus

Xiaomi confirmă lansarea tabletei Mi Pad 5, împreună cu modelul smartphone Mi MIX4, pentru data de 10 august.

Xiaomi Mi Pad 5 vine cu o configurație de top, bazată pe chisetul Qualcomm Snapdragon 870 și include în accesoriul Xiaomi Smart Pen în pachetul cu accesorii. Tableta va avea o construcție extrem de suplă, cu ramă din metal șlefuit pe conturul carcasei.

Identificat cu numele de cod M2107K81PC, noul Smart Pen folosește conexiune Bluetooth 5.0 LE și are un rol important pentru partea de productivitate a tabletei.

Mi Pad 5 Smart Pen

În timp ce pentru detalii complete rămâne să așteptăm evenimentul de lansare pregătit pentru săptămâna viitoare, aflăm totuși că Xiaomi a pregătit Mi Pad 5 în trei versiuni, modelul de bază dispunând de ecran LCD cu rezoluție 2K și rată de refresh la 120 Hz, chipsetul Snapdragon 860, cameră foto de 12MP și încărcare rapidă de 33W. Echiparea de nivel mediu vine cu același ecran de 10.95 inch și cameră foto, dar oferă în plus un acumulator generos de 8720 mAh și senzor de amprentă montat pe rama laterală. Ambele modele vor fi livrate exclusiv în versiune Wi-Fi.

În echiparea de tot, tabletele vin cu chipsetul Snapdragon 870 și conectivitate 5G, ecran LCD de 10.95 inch, cu rezoluție 2K și rată de refresh la 120 Hz, respectiv o cameră foto de 48MP. Acumulatorul păstrează capacitatea de 8720 mAh însă este acompaniat cu un adaptor AC capabil să livreze până 67W putere în modul de încărcare rapidă.

Xiaomi va lansa tabletele Mi Pad 5 inițial pentru piața din China, rămânând de văzut când și la ce preț vom găsi acest model și ofertele magazinelor europene.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult