Orange introduce abonamentul YOXO de 9 lei, cu minute și SMS nelimitate și trafic de internet inclus

19.06.2023

Orange a anunțat introducerea de noi planuri tarifare în cadrul serviciului său de abonamente digitale YOXO. Operatorul telecom va oferi acum servicii începând de la doar 9 lei pe lună, echivalentul a 2 euro, pentru minute și SMS-uri nelimitate, dar și trafic de internet inclus. Aceste abonamente nu au o perioadă contractuală obligatorie, putând fi activate sau dezactivate oricând.

Abonamentele digitale YOXO de la Orange pornesc acum de la 9 lei

„Vedeta” noii oferte de planuri tarifare este abonamentul de 9 lei, care oferă trafic de internet 4G+ de 10 GB în fiecare lună. Această cantitate de trafic de internet ar putea fi de ajuns pentru majoritatea clienților, însă cei care au nevoie de mai mult trafic, au la dispoziție celelalte planuri, care au primit de asemenea „upgrade-uri”.

Următorul plan costă 19 lei și vine cu 60 GB internet, în timp cei clienții care urcă la 39 de lei beneficiază de 160 GB trafic de internet lunar. Acesta din urmă beneficiază și de acces la conexiuni 5G, are roaming activ și chiar și minute și SMS-uri nelimitate în Spațiul Economic European.

Ce dispare însă după introducerea noilor oferte este abonamentul de 29 de lei, care oferea 100 GB trafic de internet. Cei care foloseau acest plan tarifar vor fi mutați automat pe planul de 19 lei mai ieftin.

yoxo abonamente

Orange dezvăluie și o ofertă nouă de extra opțiuni pentru YOXO. Pentru doar 12 lei, clienții pot să adauge încă 60 GB trafic de internet, sau pentru 32 lei pot adăuga 160 GB internet, cu acces la roaming în SEE.

Avantajul YOXO ar fi faptul că te poți abona direct din aplicație, 100% digital, fără a cumpăra o cartelă fizică pe telefoanele compatibile cu eSIM și fără a merge în magazinele operatorului. Administrarea se face complet digital și te poți muta în fiecare lună pe planul care se potrivește nevoilor tale de moment.

“Noile abonamente YOXO oferă clienților un raport calitate-preț extrem de avantajos, simplitate și beneficii multiple. De aceea, 96% dintre clienți se arată mulțumiți sau foarte mulțumiți de YOXO și recomandă serviciul familiei și prietenilor. Eforturile noastre în acest an se vor concentra pe îmbunătățirea experienței digitale pentru care YOXO este deja recunoscut, în special în ceea ce privește serviciul de suport clienți și cel de procesare a plăților.” a declarat Antoine Drevon, Chief Marketing Officer, Orange România.

Citește și: Știrile Go4it: Reapar telefoanele cu baterii detașabile. Abonament Orange de 9 lei. Copil de 2 ani strivit de un joc Arcade

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult