Telekom anunță Telekonomie. Își „vopsește” logo-ul în culorile tricolorului

03.06.2020
Telekom anunță Telekonomie. Își „vopsește” logo-ul în culorile tricolorului

Telekom a anunțat o nouă inițiativă numită Telekonomie.  Prin intermediul acesteia, compania promite să scadă prețurile serviciilor, fără să taie din beneficii. Este vorba despre o campanie pe termen lung, care va fi dezvoltată pe parcursul timpului. Telekonomie este o ofertă dedicată pieței din România, iar cu această ocazie, compania își schimbă temporar logo-ul. În locul celui „clasic” de culoare magenta, Telekom va avea în România un logo cu steagul țării.

Telekonomie vine cu reduceri de 50% la portare, cu un „asterisc”

Prima parte a acestei campanii este dedicată celor care doresc să se porteze din alte rețele la Telekom. Pentru abonamentul Mobil 6, care oferă internet, apeluri și mesaje nelimitate, aceștia vor beneficia de reducere de 50% în primele 12 luni din prețul abonamentului. Astfel, în loc de 6 euro (30 de lei), aceștia vor plăti numai 3 euro, adică aproximativ 15 lei pe lună. După primul an, prețul abonamentului va crește înapoi la prețul normal.

Tot pentru portare, utilizatorii pot alege și un telefon mobil precum Galaxy A20e cu plată în rate pe factură. Costul final al acestui pachet este de 8 euro pe lună (aproximativ 40 lei), 3 euro reprezentând abonamentul și 5 euro telefonul. Există și o ofertă pentru un telefon Huawei P40 Lite E la 9 euro pe lună (45 lei). După 12 luni, costurile cresc cu 3 euro pentru fiecare dintre aceste pachete, întrucât reducere abonamentului se aplică doar în primul an.

Această ofertă este disponibilă între 3 iunie și 31 iulie și este valabilă contractele încheiate pe o perioadă de 24 de luni. Este de asemenea necesar un serviciu Telekom fix deja existent pentru a putea beneficia de această ofertă.

Și oferta Smart TV Stick are parte de o reducere

Telekonomie vine și cu o ofertă pentru cei care au nevoie de servicii de televiziune. Oferta Smart TV Stick, anunțată în urmă cu doar câteva săptămâni beneficiază de asemenea de o reducere. Cei care își fac un abonament de acest gen înainte de sfârșitul lunii iunie (30 iunie 2020) beneficiază de reducere 50% timp de 3 luni. Abonamentul de bază de 3 euro devine astfel 1,5 euro (aproximativ 7,5 lei) pe lună. Abonamentul poate fi prelungit apoi pentru o perioadă contractuală de 24 de luni.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult