A apărut o imagine cu telefoanele şi tabletele pe care divizia Nokia a Microsoft nu a mai apucat să le lanseze

27.07.2016
A apărut o imagine cu telefoanele şi tabletele pe care divizia Nokia a Microsoft nu a mai apucat să le lanseze
Pe internet a apărut o imagine cu mai multe prototipuri de smartphone-uri şi tablete pe care Microsoft, care a cumpărat divizia de dispozitive mobile a Nokia, se pregătea să le lanseze. După ce gigantul american şi-a redus masiv operaţiunile hardware pe aceste segmente, proiectele au fost abandonate. 
 
În imagine apare tableta Lumia 2020 (cea galbenă), despre care se crede că avea ecran Full HD (1.080p) cu diagonala de 8,3 inci, dispunea de stylus şi rula Windows RT.
 
Lângă tabletă se află smartphone-ul Lumia 650 XL, care, potrivit zvonurilor, avea ecran cu diagonala de 5,4 inci cu rezoluţie HD (720p).
 
În mijloc vedem un telefon mare, cel mai probabil un succesor pentru Nokia XL cu sistem de operare Android. 
 
 
Restul dispozitivelor din imagine sunt modele lansate deja pe piaţă, precum Lumia 1020, Lumia 830 şi Lumia 920. Cei nostalgici după marca Nokia vor avea în curând şansa să achiziţioneze smartphone-uri sub brandul finlandez. Însă acestea vor fi produse sub licenţă Nokia de către Foxconn, compania care, printre altele, asamblează iPhone. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult