A fost anunțat cel mai scump iPhone 12: 47.690 dolari pentru carcasă din aur și piele

25.10.2020
A fost anunțat cel mai scump iPhone 12: 47.690 dolari pentru carcasă din aur și piele

Caviar, producătorul rusesc de bijuterii și mai nou telefoane personalizate cu materiale prețioase, a anunțat noi versiuni de telefoane iPhone 12 Pro și Pro Max. Acestea fac parte din seria „războinicilor”, fiind disponibile în patru variante diferite. Avem modelele Knight, Viking, Samurai și Assassin, fiecare inspirate de un alt tip de războinic din istorie, cu materiale care să sugereze era și tipul de războinic. Apoi, Caviar oferă și două variante extrem de limitate, Zulfiqar și Imperator, lucrate atent cu pietre prețioase și elemente din artefacte istorice reale.

Caviar produce primele modele iPhone 12 Pro și Pro Max de lux

În primul rând, modelele Knight, Assassin, Viking și Samurai, sunt foarte similare între ele. Primul este realizat din titan, cu textură care sugerează armura unui cavaler. Modelul Assassin volosește titan și carbon în culori închise cu motive de marmură și un vârf roșu care sugerează o pată de sânge pe ceea ce pare a fi lama unei săbii. Viking folosește titan și piele naturală de lup, în timp ce samurai beneficiază de marmură roșie pe lângă carcasa de titan.

Fiecare dintre aceste modele este disponibil în 99 de unități și poți alege între iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max în oricare dintre variantele de stocare. Prețul pentru iPhone 12 Pro cu 128 GB pornește de la 5.490 dolari, iar cel pentru iPhone 12 Pro Max de 512 GB ajunge la 6.720 dolari.

Cei care optează pentru o adevărată operă de artă, cu metale și pietre prețioase, pot opta pentru varianta Zulfiquar. Acesta este decorat cu inserții de aur cu ornamente, titan, marmură verde și două rubine care sugerează două picături de sânge. Acest model este în cantitate foarte limitată, de numai 19 unități. Prețurile variază de la 29.690 dolari la 30.920 dolari.

Dar cea mai limitată ediție, cu doar 7 unități disponibile este Imperator, inspirat de împărații romani. Aceasta este realizată dintr-un pilum real, o armă folosită în era împăratului Constantin. Carcasa este realizată din aur și este de asemenea gravată, iar zonele roșii de pe spate sunt din piele de vițel. Prețul este pe măsură: 46.460 dolari pentru varianta iPhone 12 Pro de 128 GB și până la 47.690 pentru varianta de top, iPhone 12 Pro Max de 512 GB.

sursa: Caviar

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult