Acer a anunţat Liquid S2, primul telefon cu înregistrare video 4K

02.09.2013
Acer a anunţat Liquid S2, primul telefon cu înregistrare video 4K

Deşi televizoarele sau monitoarele 4K au preţuri foarte piperate, producătorii sunt foarte entuziaşti în anunţarea de noi produse compatibile şi nici nu dau semne că se vor liniştit prea curând. Luând-o înaintea celor de la Sony şi Samsung cu câteva zile, compania Acer a anunţat astăzi primul smartphone cu înregistrare video 4K, uitând totodată să menţioneze că Liquid S2 este şi primul său telefon  care are specificaţii cu adevărat competitive.

Acer a făcut primul pas în lumea telefoanelor-gigant cu Liquid S1, însă noul model face un salt din toate punctele de vedere şi aduce un ecran cu diagonală de 6”, panou IPS şi rezoluţie Full HD. Configuraţia hardware este la nivelul pretenţiilor actuale, oferind un procesor Qualcomm Snapdragon 800 tactat la 2,2 GHz, 2 GB de memorie RAM, 16 GB de memorie internă şi un slot MicroSDXC care este compatibil cu cardurile MicroSD de 128 GB care nu au apărut încă pe piaţă.

Camera foto foloseşte un senzor BSI cu rezoluţie de 13 MP şi obiectiv cu distanţă focală de 28 mm, aceasta putând captura fluxuri video 4K la 30 de cadre pe secundă sau fluxuri Full HD la 60 de cadre pe secundă. Partenerul frontal oferă un senzor cu rezoluţie de 2 MP şi obiectiv cu deschidere largă de 88 de grade.

Carcasa terminalului are dimensiuni de 166 x 86 x 9 mm, aceasta ascunzând o baterie cu o capacitate de 3300 mAh, conectivitate LTE, conectivitate Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac şi Bluetooth 4.0. Acer Liquid S2 va ajunge în Europa la sfârşitul lunii octombrie, însă producătorul nu a anunţat încă un preţ.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News