Acesta ar putea fi designul final pentru LG G6

29.12.2016
Acesta ar putea fi designul final pentru LG G6

Întrucât LG G5 nu s-a bucurat de succesul pe care compania îl aştepta, modularitatea dispozitivului fiind mai degrabă o povară decât un avantaj, se pare că modelul G6 va păstra designul general al acestuia, însă va renunţa la această componentă. Momentan vorbim doar despre zvonuri şi câteva modele 3D ale telefonului realizate după planurile originale, însă având în vedere cât de aproape suntem de lansare şi că sursa  imaginilor a prezentat dispozitive nelansate în trecut, sunt puţine şanse ca LG să mai modifice ceva înainte de apariţia telefonului pe piaţă.

LG G6 pare să semene foarte mult cu G5, păstrând liniile de design ale predecesorului său. Diferenţa majoră apare în partea de jos a dispozitivului, care face acum parte din restul corpului, nu foarte diferit de ceea ce am văzut pe modelul V20 în urmă cu doar câteva luni. În partea de jos pot fi observate port-ul USB Type-C, difuzorul şi microfonul, în timp ce jack-ul de căşti pare să fie amplasat în partea de sus.

Spatele dispozitivului a suferit de asemenea doar mici modificări. LG pare să opteze în continuare pentru un sistem dual-camera, în timp ce butonul Power cu senzor de amprentă întegrat este amplasat tot pe spatele telefonului. Informaţiile oferite de OnLeaks sugerează că LG pregăteşte şi un model cu spate de culoare neagră lucioasă din metal, similar cu iPhone 7, însă există şi menţiunea suportului pentru încărcare wireless.

Momentan aceste informaţii intră la categoria zvonuri, însă sunt şanse foarte mari ca acestea să fie confirmate de către LG în cadrul evenimentului de lansare. Conform altor informaţii neoficiale, compania coreană ar putea lansa G6 cu o lună mai devreme decât era plănuit iniţial, deci ne putem aştepta să vedem telefonul în magazine începând cu luna martie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult