Acesta ar putea fi noul iPhone 8 [FOTO]

Acesta ar putea fi noul iPhone 8 [FOTO]

După multe leak-uri care au constat în mare parte în descrieri ale celor care au văzut matriţele noului iPhone şi câteva documente de design care confirmau aceste informaţii, avem şi primele imagini cu ceea ce pare a fi un telefon complet. Acesta pare să fie însă doar o machetă, însă oferă o primă privire de ansamblu asupra noului design pentru iPhone 8. Sursa acestor imagini nu a dezvăluit de unde a pus mâna pe aşa ceva, însă ar putea fi foarte uşor de realizat în China, unde exsistă capabilitatea de a realiza un astfel de model „neoficial” foarte ieftin.

Imaginile prezintă un smartphone nu foarte diferit faţă de ceea ce am primit în trecut de la Apple. Forma generală a dispozitivului este similară cu cea folosită pe generaţiile iPhone 6 şi iPhone 7, cu margini metalice rotunjite. Pe partea din faţă nu mai există niciun buton, nici măcar cel capacitiv, în timp ce singurul element distinctiv este difuzorul pentru apeluri.  Pe laterale pot fi regăsite aceleaşi butoane de volum, slider-ul pentru modul silenţios şi butonul power, în timp ce spatele este complet negru.

Fiind vorba despre o machetă neoficială, cu siguranţă că modelul final va avea măcar logo-ul Apple, dacă nu şi alte noi elemente. Întregul capac de pe spate pare să fie realizat din sticlă, ceea ce sugerează că vom avea de a face cu un dispozitiv cu încărcare wireless. Camera foto este similară cu cea de pe iPhone 7, însă este poziţionată la un unghi de 90 de grade, cu cei doi senzori în mod vertical. Deşi nu este tocmai clar, se pare că sistemul dual-camera va fi în continuare ieşit în relief.

Nu pot fi observate însă elemente noi precum port-ul Smart Connector sau un senzor de amprentă pe partea din spate, cum s-a zvonit în ultima perioadă. De asmenea, aceste imagini ar putea să nu descrie corect designul adevăratului iPhone 8. Lansarea noului telefon este aşteptată în toamnă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult