Actualizarea la Android 7.0 Nougat, disponibilă şi pentru telefoanele Nexus 6P

09.09.2016
Actualizarea la Android 7.0 Nougat, disponibilă şi pentru telefoanele Nexus 6P

În timp ce majoritatea telefoanelor recente din seria Nexus au primit deja actualizare oficială la versiunea Android 7.0, utilizatorii modelului Nexus 6P au rămas în aşteptare după ce actualizarea promisă a fost retrasă pentru remedierea unor probleme.

Aparent, Google a întârziat actualizarea dispozitivelor Nexus 6P pentru a face posibilă optimizarea suplimentară a consumului bateriei, care altfel sun s-ar fi ridicat la nivelul aşteptărilor.

Utilizatorii avansaţi pot descărca imediat imaginea de sistem pentru Android 7.0. Pentru aplicare, este necesară conectarea telefonului mobil la un PC folosind cablul USB şi folosirea utilitarului ADB Tool. Paşii exacţi pentru instalare sunt detaliaţi într-o pagină dedicată.

Alternativ, pot fi aplicate şi fişierele binare pentru actualizări OTA furnizate în această pagină, în acest caz fiind evitată resetarea dispozitivului la setările de fabrică.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult