Acum pot folosi Swype şi utilizatorii telefoanelor Nokia

Acum pot folosi Swype şi utilizatorii telefoanelor Nokia

Swype, pentru cei care nu sunt familiarizaţi cu această tehnologie, este o funcţie implementată tastaturilor virtuale, care permite scrierea fără a ridica degetul de pe ecran. Este vorba, evident, de tastatura virtuală a telefoanelor cu touchscreen. Iar acum, Swype este disponibil şi pentru telefoanele Nokia cu sistem de operare Symbian S60 5th Edition.

Iniţial, Swype a fost dezvoltat pentru Google Android. Văzându-i potenţialul, cei de la Nokia au insistat pe lângă producător să porteze funcţia şi pe Symbian. Ceea ce s-a şi întâmplat, Swype fiind acum disponibilă în stadiu beta pentru posesorii de telefoane Nokia.

La ora actuală, Swype poate fi instalată pe următoarele telefoane Nokia: Nokia 5800, Nokia 5230, Nokia X6, Nokia N97, Nokia N97 mini şi Nokia C6-00. Instalarea se poate face prin intermediul Ovi Suite sau a cardului de memorie. După instalare este necesară restartarea telefonului. Funcţia Swype va deveni disponibilă doar dacă este selectată una din limbile suportate: engleză, spaniolă, franceză şi portugheză.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News