Alcatel îşi completează gama de telefoane Android cu Idol S şi Idol Mini

02.09.2013
Alcatel îşi completează gama de telefoane Android cu Idol S şi Idol Mini

În cadrul ediţiei din acest an a expoziţiei Mobile World Congress 2013, chinezii de la Alcatel au prezentat primele trei modele ale noii game de smartphone-uri Idol, iar aceasta s-a îmbogăţit acum cu doi noi membri: One Touch Idol S şi One Touch Idol Mini.

Modelul Idol S oferă un ecran IPS cu diagonală de 4,7” şi rezoluţie HD, platforma hardware fiind un procesor necunoscut dual-core care este tactat la 1,2 GHz. Telefonul dispune de 1 GB de memorie RAM şi 4 GB de memorie internă, aceasta putând fi extinsă cu ajutorul unui card MicroSD.

Lista specificaţiilor mai include două camere foto cu senzori de 8 şi 1,3 MP, adaptor Wi-Fi dual-band 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.0 şi conectivitate 3G. Sistemul de operare folosit este Android 4.2.2. Având o greutate de 110 grame, telefonul va fi disponibil în versiuni coloristice gri-albăstrui, roz sau roşu.

Mai micul Idol Mini are o greutate de numai 96 de grame, acesta urmând să fie oferi şi în versiune Dual SIM. Telefonul Alcatel oferă un ecran IPS cu o diagonală de 4,3” şi rezoluţie de 854 x 480 pixeli, un procesor dual-core necunoscut care funcţionează la frecvenţa de 1,3 GHz, 512 MB de memorie RAM, Slot MicroSD şi 4 sau 8 de memorie internă, în funcţie de variantă (Single sau Dual SIM).

Telefonul oferă două camere foto cu rezoluţii de 5 şi 0,3 MP, adaptor wireless 802.11 b/g/n şi Bluetooth 4.0. La fel ca fratele său mai mare, acesta va rula Android 4.2.2 şi va fi disponibil în mai multe culori: argintiu, gri-albăstrui şi roz pal.

În acest moment nu există detalii despre disponibilitatea şi preţurile celor două noi modele de telefoane. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News