Alcatel One Touch Idol X – smartphone Full HD cu ecran de 5 inch

25.02.2013
Alcatel One Touch Idol X - smartphone Full HD cu ecran de 5 inch

Chiar dacă până acum nu prea şi-a făcut simţită prezenţa în piaţa telefoanelor high-end, Alcatel încearcă să-şi schimbe imaginea lansând modelul smartphone One Touch Idol X.

Alcatel One Touch Idol X - click pentru galeria foto

Înarmat cu un ecran Full HD de 5 inch şi o carcasă cu design îndrăzneţ, disponibilă în mai multe variante de culoare, adresează pare să adreseze o categorie de utilizatori pretenţioşi, pe care încearcă să îi convingă punând la bătaie o cameră foto de 13 MP.

Totuşi, în timp ce comunicatul de presă dat publicităţii de Alcatel cu ocazia MWC 2013 menţionează 13 MP, nu putem să nu observăm că în imaginea de presă oferită este vizibilă inscripţia 8 MP în dreptul camerei foto. Potrivit reprezentanţilor Alcatel prezenţi la MWC, tipul camerei foto instalate diferă în funcţie de regiunea unde telefonul este comercializat.

Alcatel One Touch Idol X - click pentru galeria foto

Idol X dispune de un chipset quad-core la 1.2 GHz, 16 GB spaţiu de stocare intern şi slot microSD. Sistemul de operare livrat este Android 4.2 Jelly Bean. În carcasa cu o grosime de 7.1 mm se ascunde un acumulator de 2000 mAh, ce ar trebui să nu pună prea mari probleme la capitolul autonomie.

Conform informaţiilor actuale, noul telefon Alcatel One Touch Idol X va putea fi găsit în magazine începând cu luna iulie, la un preţ de achiziţie rămas deocamdată neprecizat.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult