Allview anunţă primul său telefon LTE: V1 Viper S 4G

25.09.2014
Allview anunţă primul său telefon LTE: V1 Viper S 4G

Compania Allview a anunţat astăzi în cadrul evenimentului Mobility Reseller Days din Varşovia primul său telefon cu modem LTE: V1 Viper S 4G. Acesta vine cu specificaţii mid-range şi cu Android 4.4.2 şi oferă de asemenea conectivitate Dual-SIM, pentru cei care folosesc un SIM pentru date şi unul pentru voce de la operatori diferiţi.

Noul V1 Viper S 4G include un display de 5” HD (1280 x 720 pixeli), construit pe un panou IPS LTPS şi progtejat cu sticlă Gorilla de la Corning folosind tehnologia OGS (One Glass Solution). De asemenea, sistemul CABC asigură intensitate potrivită a luminozităţi ecranului în funcţie de conţinutul afişat. Această tehnologie poate să îmbunătăţească durata de viaţă a bateriei cu până la 30%, în funcţie de modul de utilizare.

La baza terminalului se află SoC-ul Snapdragon 400 de la Qualcomm, care integrează un procesor Cortex-A7 quad-core la 1,2 GHz şi un cip grafic Adreno 305 la 450 MHz. De asemenea, telefonul dispune de 2 GB de memorie RAM şi 16 GB de spaţiu de stocare, cu posibilitatea de a adăuga carduri microSD cu capacitate de maxim 32 GB.

Camerele foto sunt de 8 şi 5 megapixeli, iar marea noutate aici este integrarea unui blitz LED pe partea din faţă a dispozitivului pentru selfie-uri în condiţii scăzute de iluminare. Allview V1 Viper S 4G integrează un modem LTE care asigură viteze de până la 150 mbps pentru download şi 50 mbps pentru upload, dar se laudă şi cu o carcasă foarte subţire pentru un telefon 4G. Folosind tehnologia Laser Direct Structuring, compania a reuşit să creeze o carcasă construită în jurul componentelor, aducând grosimea dispozitivului la numai 6,9 mm.

La capitolul „alte caracteristici” putem menţiona sunet DTS asigurat de un difuzor încorporat într-o incintă acustică, localizare prin GPS şi GLONASS, cât şi un acumulator Li-Po de 2000 mAh.

Allview V1 Viper S 4G este disponibil chiar acum pentru comandă de pe site-ul oficial al companiei, unde este listat la preţul de 1199 lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult