Allview Dual Sim S6 Style – telefon dual SIM ieftin şi arătos

04.04.2014
Allview Dual Sim S6 Style - telefon dual SIM ieftin şi arătos

Allview a lansat telefonul Dual Sim S6 Style, model ieftin din categoria feature phone, care se face remarcat prin carcasa cu aspect elegant, măsurând 7.6 mm grosime.

Adresat celor care preferă telefoane mobile clasice, mai simple şi uşor de folosit decât un smartphone de ultimă generaţie, Allview Dual Sim S6 Style atrage prin designul compact şi suplu, pus în valoare cu finisaje metalice personalizate în diferite nuanţe de culoare.

Allview Dual Sim S6 Style

S6 Style va fi disponibil în culorile auriu, gri metalizat şi argintiu cu alb. Telefonul în greutate de 99 grame dispune de ecran cu diagonală 2.9 inch, cameră foto de 2MP însoţită de blitz LED, respectiv slot microSD pentru spaţiu de stocare. Pozele obţinute pot fi transferate către PC folosind conexiune USB sau Bluetooth, cea din urmă servind şi pentru conectarea diverselor accesorii, spre exemplu un set de căşti bluetooth.

Alături de cele două slot-uri pentru cartelă SIM, sub capacul metalic găsim un acumulator Li-ion de 700mAh, promiţând până la 220 minute de convorbiri sau 130 ore funcţionare în stand-by.

Allbiew S-Bass

Telefonul Allview Dual Sim S6 Style este oferit la preţul de 216Lei, iar opţional, cu încă 129 lei putem avea şi boxa portabilă Allbiew S-Bass, capabilă să redea muzică de pe telefon folosind conexiune bluetooth.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult