Allview lansează A4 You şi A5 Smiley, telefoane Android ieftine cu GPS şi procesor dual-core

27.03.2014
Allview lansează A4 You şi A5 Smiley, telefoane Android ieftine cu GPS şi procesor dual-core

A4 You şi A5 Smiley completează oferta Allview de telefoane ieftine cu Android. Ambele modele folosesc sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean, sunt dotate cu două camere foto şi oferă conectivitate 3G, respectiv dual SIM.

Cu preţuri de 299 şi 399 lei, noile telefoane Allview A4 You şi A5 Smiley răspund nevoilor utilizatorilor aflaţi la cumpărarea primului smartphone, punând la dispoziţie interfaţă prietenoasă şi uşor de utilizat, respectiv un design exterior plăcut.

Allview A4 You

Disponibile în două variante de culoare (alb şi negru), cele două smartphone-uri vin la pachet cu seturi de capace colorate. În cazul telefonului A4 You, cei care optează pentru modelul negru vor primi un capac portocaliu şi unul albastru deschis, iar varianta albă vine la pachet cu un capac portocaliu şi unul roz. A5 Smiley vine la pachet cu 3 capace de schimb: albastru deschis, roz şi verde pentru modelul alb şi galben, portocaliu şi albastru deschis pentru modelul negru.

Modelul A4 You vine cu un ecran de 3,5 inch şi procesor dual-core la 1 GHz (nuclee Cortex-A7 pe 28 nm), respectiv 4GB memorie internă care poate fi extinsă ataşând un card micro SD de până la 32GB.

A5 Smiley are ecran de 4 inch şi procesor dual-core la 1.3 GHz (nuclee Cortex-A7 pe 28 nm). Acesta este susţinut de un GPU Mali 400 MP. Avem parte de aceeaşi cantitate de 4GB memorie internă care poate fi extinsă cu până la 32GB folosind un card micro SD, respectiv softul de navigaţie Sygic preinstalat.

Allview A5 Smiley

Ambele telefoane dispun de o cameră foto principală de 3,2MP cu blitz LED, oferind funcţii ca detectare zâmbet, fotografiere panoramică, fotografiere continuă, time lapse şi cronometru automat. În partea frontală se află o a doua cameră foto, care facilitează convorbirile video şi realizarea de autoportrete.  

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult