Allview lansează E3 Living, un nou smartphone cu preţ accesibil

18.08.2015

Allview E3 Living este oferit cu ecran de 4.5˝ şi sistem de operare Android 5.1. Dispozitivul optimizat pentru divertisment include difuzoare stereo orientate frontal, conectivitate WiFi dual-band  şi 4G Dual Mode.

Noul smartphone din gama E dispune de procesor quad-core, promiţând o experienţă cursivă la navigarea pe internet şi vizionarea filmelor, redate pe ecranul cu tehnologie Full Lamination care oferă unghiuri de vizibilitate crescute.

Allview E3 Living

E3 Living dispune de 1GB memorie RAM şi de 8GB memorie internă, care poate fi suplimentată cu până la 32 GB prin adăugarea unui card microSD. Smartphone-ul oferă suport pentru comenzi prin gesturi simple. De exemplu, aplicaţiile pot fi accesate cu un simplu semn desenat pe ecranul închis.

“Succesul repurtat de modelul precedent E2 Living şi feedback-ul pozitiv primit de la utilizatorii acestuia, au contribuit la decizia de a aduce un plus de performanţă device-urilor din gama E. Noul E3 Living reprezintă un upgrade atât pe partea de hardware cât şi pe cea de software faţă de modelul precedent. Printre noutăţi se remarcă mărimea display-ului de 4,5˝, tipul procesorului, calitatea superioară a pozelor, memoriile şi conectivitatea 4G, toate adaptate în mod eficient dimensiunilor acestui device. Conectivitatea 4G Dual Mode prezentă acum pe E3 Living permite utilizatorilor navigarea pe internet la viteze 4G de până la 150 Mbps.” a declarat Lucian Peticilă, directorul general Allview.

Allview E3 Living pune la dispoziţie o cameră foto principală de 8MP. Aplicaţia de captură include funcţii suplimentare ca Smile Shot şi Multi Angle, iar pentru poze selfie avem o cameră frontală prevăzută cu blitz LED şi funcţie Beauty Face. Telefonul poate filma la rezoluţie Full HD şi obţine clipuri rapide cu ajutorul funcţiei Time Lapse.

Allview E3 Living este disponibil pe bază de precomandă începând de astăzi la pretul de 599 lei, iar livrarile vor începe din data de 15 Septembrie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult