Allview lansează V2 Viper S, cel mai rapid smartphone din portofoliu

11.10.2016
Allview  lansează V2 Viper S, cel mai rapid smartphone din portofoliu

Allview lansează smartphone-ul V2 Viper S, un telefon cu un sistem Android 6.0 optimizat pentru performanţe superioare.

Dezvoltat împreună cu Google şi MediaTek, V2 Viper S este primul smartphone din lume ce integrează conceptul FastPass, o soluţie menită să ofere utilizatorului cât mai multă libertate în a-şi alege aplicaţiile care-l interesează. Cu un sistem aerisit, optimizat şi stabil, V2 Viper S atinge viteze de reacţie ce rivalizează cu cele mai populare telefoane inteligente ale momentului”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Noul smartphone V2 Viper S suportă conexiuni de internet mobil la viteze 4G Dual Mode, în standardele FDD şi TDD. Mai mult, fişierele care depăşesc 20MB pot fi descărcate mai rapid cu ajutorul funcţiei Turbo Download, care foloseşte atât conexiunea WiFi cât şi 4G/3G.

V2 Viper S este un smartphone Dual SIM echipat cu procesor Octa Core, rulează sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow, dispune de 3 GB memorie RAM şi o memorie internă de 32 GB. Spaţiul de stocare poate fi extins prin utilizarea unui card microSD de până la 128 GB, inserat într-un slot dedicat. 

Configuraţia telefonului este completată cu o cameră foto de 16 MP, dispunând de grup optic cu 6 lentile şi Flash cu 3 LED-uri pentru sensibilitate crescută în condiţii de iluminare scăzută. Ecranul de 5” foloseşte un panoul LCD cu tehnologie IPS, suportând rezoluţia 1080p. Optimizată pentru poze selfie, camera frontală foloseşte un senzor de 5MP.

V2 Viper S include transmiţător infraroşu, putând servi ca telecomandă pentru dispozitivele electronice din gospodărie.

Smartphone-ul Allview V2 Viper S este disponibil pe bază de precomandă începând de astăzi, la preţul de 1149 Lei, iar livrările vor începe la sfârşitul lunii octombrie.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult