Allview lansează Viper S, un nou smartphone dual SIM cu Android şi ecran de 5 inch

25.02.2014
Allview lansează Viper S, un nou smartphone dual SIM cu Android şi ecran de 5 inch

Allview a participat şi anul acesta la MWC, unde a prezentat noul său vârf de gamă pentru oferta smartphone dual SIM, un telefon cu ecran HD de 5 inch şi procesor quad-core.

Venit la doar o săptămână după modelul X1 Xtreme cu suport single SIM, noul Viper S este un alt smartphone puternic de la Allview, echipat cu CPU quad-core la 1.4GHz (nuclee Cortex-A7) şi o cantitate rezonabilă de 2GB memorie RAM.

Allview Viper S - telefon dual SIM cu Android

Modelul pune la dispoziţie cameră foto de 13MP cu funcţie de filmare 1080p şi mod de fotografiere HDR , respectiv o cameră frontală de 5MP utilă pentru apeluri video şi autoportrete. Modelul dispune de 16GB memorie internă şi slot MicroSD, dar piesa de rezistenţă este ecranul LCD de 5 inch cu tehnologie IPS, capabil să redea imagini la rezoluţie 720×1280.

Carcasa de 8.9 mm grosime şi 143.5 grame este prevăzută cu scut Gorilla Glass şi adăposteşte un acumulator Li-Ion de 2500 mAh. La capitolul opţiuni pentru conectivitate avem suport 3G HSPA+ şi WiFi N, modul NFC şi Bluetooth 4.0, receptor GPS şi radio FM. Telefonul oferă suport HD Voice şi oferă două microfoane pentru noise-cancelation şi înregistrarea video.

Allview Viper S va putea fi achiziţionat din magazinele partenere începând cu luna aprilie, la preţul de 1299 Lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult