AllView a anunţat X1 Xtreme, un smarpthone puternic cu Snapdragon 800 şi ecran de 5,5″

AllView a anunţat X1 Xtreme, un smarpthone puternic cu Snapdragon 800 şi ecran de 5,5

Compania autohtonă AllView a devenit cunoscută cu telefoanele şi tabletele sale accesibile, însă aceasta doreşte să devină un jucător relevant şi în sectoarele superioare ale pieţei. După X1 Soul şi X1 Soul Mini, care au pus accentul pe construcţie şi design, AllView a păşit în liga greilor şi a anunţat X1 Xtreme, primul său smartphone bazat pe puternicul cip Qualcomm Snapdragon 800.

AllView X1 Xtreme păşeşte pe urmele modelelor anterioare din familia X1 şi oferă o carcasă simplă şi elegantă de culoare neagră şi un ecran cu ramă îngustă de numai 2,4 milimetri. Ecranul are o diagonală de 5,5”, rezoluţie Full HD şi foloseşte un panoul IPS fabricat de Japan Display într-o tehnologie LTPS.

Punctul de atracţie al noului terminal AllView este însă platforma hardware. X1 Xtreme foloseşte puternicul cip quad-core Qualcomm Snapdragon 800 (MSM8274) care este setat la o frecvenţă de 2,15 GHz, acesta fiind completat de 3 GB de memorie RAM, o memorie internă cu o capacitate de 32 GB şi o baterie cu o capacitate de 2500 mAh.

Camera foto principală oferă un senzor Omnivision cu o rezoluţie de 16 MP şi un obiectiv cu 8 lentile, aceasta fiind secondată de un partener frontal cu o rezoluţie neobişnuit de mare: 8 MP. Lista dotărilor mai include un amplificator audio Yamaha care oferă şi decodare hardware DTS, NFC, Bluetooth 4.0 şi interfaţă wireless Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac. Telefonul oferă suport HD Voice şi oferă trei microfoane pentru noise-cancelation şi înregistrarea video. AllView X1 Xtreme are dimensiuni de 150,6 x 75 x 9,7 mm şi o greutate de 150,5 grame.

Terminalul foloseşte versiunea 4.2 a platformei software Android, compania adăugând o serie de trucuri software precum trezirea din strand-by cu o atingere dubla pe ecran sau pornirea unei aplicaţii prin trasarea literei C pe ecran.

AllView X1 Xtreme va fi disponibil începând cu data de 31 martie la un preţ de 1999 lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News