Allview prezintă E2 JUMP, un nou smartphone cu design tineresc şi carcasă rezistentă la apă

13.02.2015
Allview prezintă E2 JUMP, un nou smartphone cu design tineresc şi carcasă rezistentă la apă

Telefon dual-SIM cu ecran IPS de 4.5˝ şi difuzoare stero, Allview E2 JUMP este adresat tinerilor activi, pasionaţi de călătorii şi activităţi sportive.

E2 JUMP se prezintă cu un design urban gândit să scoată în evidenţă deţinătorul acestuia, prin contrastul culorilor verde şi negru. Protejat într-o carcasă închsă ermetic, rezistentă la ploaie, stropi de apa şi zapada, telefonul promite să fie un companion ideal în momentele pline de adrenalină. La interior, ecranul cu tehnologie Full Lamination elimină spaţiile dintre LCD şi sticlă, obţinând unghiuri de vizibilitate mărite şi un consum mai mic de energie. Sunetul stereo este redat cu ajutorul a două difuzoare frontale.

Allview E2 JUMP

Allview E2 JUMP foloseşte sistemul de operare Android 4.4 KitKat şi este motorizat de un procesor quad-core cu frecvenţa de 1,3 GHz, ajutat cu 1GB memorie RAM. Memoria internă de 8 GB poate fi suplimentată cu ajutorul unui card microSD, obţinând până la 32 GB spaţiu de stocare adiţional. Telefonul pune la dispoziţie două camere foto, camera principală având 5MP şi sistem autofocus. Aplicaţia pentru captură suportă funcţii ca Gesture Shot, Face Beauty şi HDR, Eraser pentru ştergerea elementelor în miscare şi include funcţie de filmare la rezoluţie FullHD.

Acumulatorul de 2000 mAh promite până la 8 ore de convorbiri sau 8 zile de funcţionare în regim în stand-by.

Allview E2 JUMP

Telefonul Allview E2 JUMP este disponibil începând de astăzi pe bază de precomandă, la preţul de 599 lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult