Allview prezintă X1 Xtreme mini, un smartphone compact cu procesor puternic

11.11.2014
Allview prezintă X1 Xtreme mini, un smartphone compact cu procesor puternic

Varianta mini a modelului X1 Xtreme, noul Allview X1 Xtreme mini atrage prin dotările atractive oferite în pachetul unui smartphone compact.

Oferit într-o carcasă de 10.3mm grosime şi greutate 139 grame, X1 Xtreme mini vine echipat cu un ecran Full HD de 4,7” (tip IPS cu densitate 469ppi) şi este motorizat de chipsetul Qualcomm MSM8274, compus din procesor quad-core la 2.15 GHz (nucleu Krait400) şi GPU din seria Adreno 330.

Configuraţia este completată cu 2GB memorie RAM, 16 GB spaţiu de stocare, conectivitate Wi-Fi 802.11ac, modul GPS şi radio FM. Pe spatele protejat cu un capac din aluminiu găsim o cameră foto de 16MP, iar deasupra ecranului avem o cameră frontală de 4MP.

Allview X1 Xtreme mini Allview X1 Xtreme mini

Toate acestea sunt susţinute cu ajutorul unui acumulator de 2200mAh cu tehnologie SDI, oferind cu până la 30% mai multă capacitate decât bateriile obişnuite cu dimensiuni similare şi până la 11 ore timp de convorbire.

Telefonul Allview X1 Xtreme mini este livrat cu versiunea Android 4.4.2 KitKat.

Spatele din aluminiu al fiecărui smartphone achiziţionat de către utilizatori va fi personalizat prin gravură cu textul preferat, serviciu oferit gratuit de către Allview. X1 Xtreme mini este disponibil în două nuanţe metalizate, argintiu şi verde, la preţul de 1299 Lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult