Allview X2 Soul mini, versiunea mai mică şi mai ieftină a telefonului X2 Soul

23.10.2014
Allview X2 Soul mini, versiunea mai mică şi mai ieftină a telefonului X2 Soul

Cu grosime de numai 5.15mm şi greutate sub 100 grame, X2 Soul mini atrage prin designul simplu si elegant.

Noul smartphone se prezintă într-o carcasă de tip unibody, rigidizată folosind un şasiu confecţionat din magneziu şi aluminiu. Partea din faţă şi spatele sunt acoperite cu strat de sticlă, contrastând cu rama laterală metalică. Interiorul ascunde un acumulator cu tehnologie SDI, oferind cu 30% mai multă capacitate pentru aceleaşi dimensiuni fizice decât acumulatorii tradiţionali, respectiv 2050mAh în cazul de faţă. Astfel, telefonul promite până la 11 ore de convorbiri, 8 ore timp de redare video sau 200 de ore funcţionare în stand-by.

Allview X2 Soul mini

Allview X2 Soul mini este motorizat de un chipset cu procesor octa-core la 1.7GHz şi GPU din seria Mali 450, ajutat cu 1GB memorie RAM. Ecranul de 4,8” cu tehnologie AMOLED oferă rezoluţie HD corespunzătoare densităţii de 306 ppi şi integrează interfaţa touch, combinaţia oferind unghiuri de vizibilitate superioare, comparabile telefoanelor mobile din gama high-end.

X2 Soul mini este echipat cu două camere foto, ambele cu deschiderea diafragmei F/2.0. Camera principala de 8MP dispune de autofocus si blitz LED. Lista funcţiilor suportate cuprinde fotografiere HDR, filmare Full HD, fotografiere la gesturi, panoramic, filtre in timp real, stampile si aplicare de machiaj. In plus, focalizarea unui cadru poate fi separată de expunere, permiţând ajustarea cu mai multă uşurinţă a cadrelor dificile cu iluminare din spate. Camera frontala BSI de 5 MP este utilă pentru poze selfie şi apeluri video.

Telefonul Allview X2 Soul mini este disponibil pe bază de precomandă la preţul de 999lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult