Angelina Jolie testează în exclusivitate noul Palm Pre

Angelina Jolie testează în exclusivitate noul Palm Pre

Adopţiile şi acţiunile caritabile în care se implică Angelina Jolie sunt cel puţin la fel de cunoscute precum rolurile din Tomb Raider, Original Sin sau Wanted. Un lucru pe care nu-l cunoaşte însă toată lumea este pasiunea frumoasei actriţe pentru gadgeturi şi tehnologie. Ultimele dezvăluiri de la Hollywood ne aduc la cunoştinţă hobby-urile secrete ale Angelinei.

Nu doar că se informează cu regularitate de pe bloguri IT populare, dar şi adoră să descopere funcţiile gadgeturilor pe care pune mâna, într-un contrast mai mult decât evident dacă punem în balanţă gusturile vedetelor de pe meleagurile dâmboviţene, îndrăgostite nebuneşte de safirele, diamantele şi aurul telefoanelor Vertu. Ultimul dispozitiv cu care actriţa a avut ocazia să ia contact este smartphone-ul Palm Pre. Acesta nu a apărut încă pe piaţă, dar a ajuns totuşi gadgetul personal al vedetei, în timpul filmărilor pentru thriller-ul “Salt”, programat să apară pe marile ecrane în vara lui 2010.

Angelina Jolie testează Palm Pre

Angelina Jolie nu s-a rezumat doar la utilizarea telefonului pe platourile de filmare ci a realizat chiar şi un scurt review, prezentând plusurile şi minusurile gadgetului. Pe scurt, soţia lui Brad Bitt apreciază la Palm Pre software-ul (mai mult decât cel de pe iPhone), îi place să scrie pe tastatura QWERTY (deşi nu strica să fie un pic mai mare) şi se declară mulţumită de calitatea display-ului, singura obiecţie fiind aceea că ecranul este predispus la zgârieturi.

Nu putem spune decât că apreciem interesul Angelinei pentru gadgeturi şi aşteptăm mai multe review-uri din partea ei. Cu siguranţă oricine ar fi încântat să colaboreze cu o vedetă, măcar pentru a primi produse în exclusivitate, înainte ca acestea să fie lansate.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News