Aplicația Google Camera vine cu noi actualizări pentru utilizatorii Android

09.12.2023
Aplicația Google Camera vine cu noi actualizări pentru utilizatorii Android

Cu noua actualizare v9.2 a aplicației Google Camera, utilizatorii Android, în special cei care folosesc aplicația Google Camera, vor avea acum acces la unele funcții care până acum erau exclusive pentru Pixel 8 și Pixel 8 Pro.

În timp ce seria Pixel 8 rulează aplicația Google Camera v9.1, restul telefoanelor Android au folosit până acum versiunea v9.0 a aplicației Google Camera. Cu toate acestea, noua actualizarea aduce pe toate dispozitivele o nouă interfață, dar și și alte îmbunătățiri.

Una dintre actualizările semnificative aduse de noua actualizare este mutarea controalelor de Luminozitate și Umbre către un buton tip carusel în colțul din dreapta jos. De asemenea, un buton „Resetează tot” a fost introdus pe partea stângă, o caracteristică care a fost disponibilă doar pe Google Pixel 8.

Cu ce alte schimbări vine noua actualizare Google Camera

Actualizarea include și mutarea panoului de preferințe, care acoperă funcții precum flash, Top Shot, Timer, Ratio etc., acum accesibil prin glisarea în sus. Cel mai probabil, Google mută intenționat un număr mai mare de controale ale camerei în partea inferioară a ecranului pentru o mai bună accesibilitate – o temă de interfață de utilizare foarte în stilul Apple.

Cu actualizarea aplicației Google Camera v9.2, telefoanele Android mai vechi și telefoanele din seria Pixel 8 vor putea acum să activeze și să dezactiveze caracteristica Ultra HDR. O altă noutate este că, până acum, funcția Palm timer era activată doar când cronometrul era setat la 3 sau 10 secunde. Cu toate acestea, după această actualizare, utilizatorii vor putea acum să seteze Palm timer pe modul mereu activ.

Deși unele funcții ale camerei exclusive pentru seria Pixel 8 sunt acum disponibile și pe alte dispozitive Android cu această actualizare, există anumite caracteristici care vor continua să fie disponibile doar pentru utilizatorii seriei Pixel 8. De exemplu, Gemini AI – noua unealtă a celor de la Google, este acum accesibilă pe Pixel 8 Pro. Astfel, dispozitivul va avea acces la funcționalități precum Summarise în aplicația Recorder și Smart Reply pe Gboard, inițial introduse în WhatsApp.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult