Apple ar putea lansa un model iPhone X Plus cu ecran de 6.5”

Apple ar putea lansa un model iPhone X Plus cu ecran de 6.5”

Zvonurile care anunţau planurile Apple de a lansa anul acesta încă trei modele iPhone încep să fie susţinute cu dovezi concrete, luând forma unei componente esenţiale ce ar fi rezervată modelului iPhone X Plus.

Apărută pe unul dintre cele mai mari forumuri de discuţii dedicate fanilor Apple din China, o poză în care apare modulul pentru interfaţa touch a unui presupus telefon Apple pare să confirme diagonala de 6.5” a ecranului.

Deşi nu poate fi spus cu certitudine dacă aceasta este într-adevăr destinată unui produs Apple, forma şi decupajul aplicat la partea de sus întăresc această posibilitate, la fel şi inscripţiile aflate pe placa electronică ataşată la partea de jos.

Încă aflată la stadiul de speculaţii, lista cu specificaţii ar trebui să includă sistemul Face ID şi tehnologia 3D Touch (eliminată la actualul model iPhone X), ecran cu tehnologie OLED şi o cantitate de 4GB memorie RAM.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult