Apple ar putea să pregătească trei noi iPhone-uri pentru anul 2018, unul fără FaceID.

Apple ar putea să pregătească trei noi iPhone-uri pentru anul 2018, unul fără FaceID.

A trecut doar o lună de când iPhone X a ajuns în magazine şi deja încep să apară informaţii despre planurile pe care Apple le are pentru anul viitor. Se pare că pe lângă un nou iPhone SE actualizat şi un iPad Pro mai puternic, compania americană va dezvolta şi două modele de iPhone high-end, dedicate celor care preferă display-uri mai mari. Astfel, conform detaliilor neoficiale, vom primi un iPhone 11 în două variante, bazate pe designul lui iPhone X, alături de un iPhone mai mare, complet nou.

iPhone X se dovedeşte a fi un succes pentru Apple în majoritatea pieţelor pe care este disponibil, dispozitivul fiind aproape imposibil de cumpărat direct dintr-un magazin. Timpul de aşteptare pentru un asemenea model se poate ridica la câteva săptămâni, deci probabil că Apple va continua să dezvolte modele similare. Pentru 2018, publicaţia asiatică Nikkei sugerează că Apple va păstra un model similar în design cu iPhone X în ofertă, dar cu hardware actualizat, pe nume „iPhone 11”, care va veni de data aceasta şi într-o variantă „Plus”. Nu în cele din urmă, în locul modelelor bazate pe vechiul design de iPhone 8, va apărea un nou telefon, cu margini reduse pe laterale şi un display mai mare decât ce am primit până acum pe modelele „Plus”.

Astfel, iPhone-ul „11” cu display de 5,8” înlocuieşte în ofertă modelul iPhone 8, devenind modelul cu cel mai mic display din gama high-end, fiind alăturat unui iPhone 11 Plus cu ecran de 6,3” pentru cei care vor cel mai mare ecran disponibil pe un iPhone. Modelul secundar, cu margini mai groase în jurul display-ului va păstra senzorul TouchID, cât şi construcţia metalică a lui iPhone 7 Plus şi va beneficia de display IPS de 6,1”, conform detaliilor disponibile.

Desigur, nu pot fi intuite momentan detalii despre preţ, disponibilitate şi capabilităţi noi, însă cu siguranţă noile telefoane vor fi mai puternice, mai eficiente şi probabil mai ieftine dcât modelele din prezent.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult