Apple pregătește iPhone SE Plus, cu ecran de 6.1 inch

26.01.2021
Apple pregătește iPhone SE Plus, cu ecran de 6.1 inch

iPhone SE Plus ar putea fi o nouă alegere foarte populară pentru fanii Apple, oferind beneficiile unui telefon cu ecran mare la un preț atractiv.

În timp ce originalul iPhone SE 2020 este oferit cu ecran de 4.7 inch, modelul Plus crește diagonala de afișare la un confortabil 6.1 inch. Totodată, chipsetul A13 Bionic lasă loc unei soluții cu performanțe superioare.

Potrivit listei preliminare cu specificații, telefonul vine echipat cu chipsetul A14 Bionic pe 5nm, același folosit și cu modelul iPhone 12 5G. Totuși, prețul enunțat de 589 euro este cam mic pentru așteptările unui telefon Apple cu 5G, fiind puțin probabil ca această dotare să fie prezentă.

În schimb, ne alegem cu ecran LCD de tip iPS, cameră principală de 12MP și cameră frontală de 7MP, compatibilă FaceTime HD. Telefonul ar urma să dispună de stabilizare optică a imaginii, șase efecte de iluminare pentru pozele tip portret și certificare HDR 3.

iPhone SE Plus

Carcasa beneficiază de certificare IP67, oferind protecție împotriva prafului, stropire și imersia în apă până la o adâncime de 1 metru, în limita a 30 minute.

iPhone SE Plus ar urma să fie disponibil cel puțin în versiunile de culoare negru și roșu/negru. Cea de-a doua versiune a „celui mai accesibil” iPhone vine echipată cu 3GB memorie RAM. În funcție de buget, spațiul de stocare poate fi de 64GB, 128GB sau 256GB.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult