Apple pregăteşte un iPhone low-cost

15.01.2009
Apple pregăteşte un iPhone low-cost

Umblă vorba că, din dorinţa de a acapara cât mai multe pieţe, Apple ar fi în stare de lucruri ce nu prea îi stau în caracter: lansarea de gadgeturi ieftine cu anumite compromisuri. Cel mai elecvent exemplu este iPhone-ul, despre care se spune că la vară îşi va face apariţia pe continentul asiatic, “chelit” de câteva facilităţi, inclusiv de capacitatatea de stocare generoasă. Avantajul va fi desigur preţul accesibil tuturor.

Cred că nu ar fi o problemă dacă Apple va tăia de pe listă câteva aspecte mai puţin importante. Chiar şi capacitatea scăzută să spunem la 2 GB nu ar fi ceva innaceptabil atât timp cât telefonul vine cu acelaşi ecran de calitate, aceeaşi construcţie solidă şi funcţiile de bază intacte. Destul de greu de crezut, mai ales după ce ne-am interesat mai în amănunt şi am aflat că, în paginile cotidianului “The Economic Daily News” (sursa zvonurilor), se menţionează două companii taiwaneze producătoare de cipuri care ar purta discuţii cu Apple în vederea demarării proiectului “iPhone low-cost”.

În ceea ce ne priveşte, dacă Apple se va înţelege cu taiwanezii, singura modalitate în care ne vom putea procura un iPhone ieftin va fi prin comandă online din afară.

Apple iPhone low-cost

Urmărește Go4IT.ro pe Google News