Apple recunoaște o problemă software cu iPhone 14 Pro și promite rezolvarea ei „în curând”

16.01.2023
Apple recunoaște o problemă software cu iPhone 14 Pro și promite rezolvarea ei

Apple nu este una dintre companiile care ține o legătură strânsă cu o comunitate de utilizatori, lucru care ar putea permite o mai bună comunicare a problemelor pe care dispozitivele sale le întâmpină. iPhone 14 Pro s-a confruntat cu o problemă în ultimele luni, care ducea la afișarea unor dungi ciudate atunci când ecranul ieșea din stand-by, iar Apple nu a comunicat nimic oficial în legătură cu acest lucru. Se pare însă că, cel puțin intern, această problemă a fost adusă la un nivel de importanță ridicat.

Următorul update ar putea elimina dungile colorate de pe ecranele iPhone 14 Pro

Dacă până acum, clienții primeau un răspuns sec de la suportul tehnic, spunând că nu este o problemă hardware și că nu este acoperită de garanție, Apple a adus această problemă intern la un nivel crescut de importanță.

Un memo care a fost trimis către angajații Apple recunoaște această problemă și asigură angajații că se lucrează la o soluție software care va veni în curând. Astfel, compania probabil că transmite celor responsabili să țină legătura cu clienții să ofere ca răspuns oficial faptul că un update de software pentru iOS 16 va rezolva problema și că acesta nu va fi foarte departe.

Cel mai probabil, este vorba despre iOS 16.2.1, care este așteptat drept un update de securitate, în mare parte, care ar putea include și astfel de rezolvări pentru probleme critice. Altfel, s-ar putea să fie necesară așteptarea iOS 16.3, care este de asemenea programat să apară în câteva săptămâni.

iOS 16.3 este deja la al doilea beta pentru cei care doresc să testeze versiuni nefinalizate și va integra noutăți precum compatibilitatea cu chei de securitate fizice sub forma unor stick-uri USB sau Lightning, pentru autentificarea Apple ID, integrare mai bună cu boxele HomePod și actualizări ale funcțiilor Emergency SOS, care par să fie o prioritate în ultima perioadă pentru Apple.

sursa: Mac Rumors

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult