Apple se pregătește deja de lansarea iPhone 15. Interzice concediile angajaților în acea perioadă

11.10.2022
Apple se pregătește deja de lansarea iPhone 15. Interzice concediile angajaților în acea perioadă

Abia a fost lansat în magazin și ultimul membru al seriei iPhone 14, noul model 14 Plus, că deja Apple se pregătește de lansarea seriei iPhone 15. Desigur, dezvoltarea hardware a următoarelor modele este întotdeauna în curs, însă acum există și o confirmare a perioadei în care Apple se așteaptă să lanseze noua generație de smartphone-uri în 2023. Se pare că, la fel ca anul acesta, iPhone 15 va ajunge în magazine foarte devreme în luna septembrie.

iPhone 15 are deja o dată de lansare stabilită

Conform MacRumors, care citează un angajat Apple din Marea Britanie, care a oferit declarații sub protecția anonimatului, Apple se așteaptă să aibă „trafic intens în magazine” în perioada 15 septembrie – 7 octombrie 2023. Asta pentru că angajații au primit mesaje încă de pe acum că nu vor putea să își ia concedii în această perioadă, când, cel mai probabil, se va lansa noua generație de telefoane.

De asemenea, odată cu acest mesaj, angajații Apple au primit informare că nu vor putea să își ia concedii nici între 2 decembrie 2023 și începutul lunii ianuarie 2024, în perioada de sărbători, când se înregistrează foarte multe vânzări.

Având în vedere că anul viitor se zvonește că Apple va face în sfârșit trecerea de la Lightning la USB-C, probabil că noile modele iPhone 15 vor fi la mare căutare în magazinele fizice Apple. Noua serie ar putea adopta Dynamic Island pe toate variantele, nu doar pe Pro, dar momentan nu avem alte informații concrete despre aceasta.

Momentan, Apple nici nu a terminat lansările pe care le are programate pentru 2022. Sunt așteptate noile modele iPad Pro 2022, cu procesor M2, un nou iPad de bază cu design nou și MacBook Pro cu procesoare M2 Pro și M2 Max, toate putând fi lansate înainte de sfârșitul lunii octombrie. Se pare însă că Apple nu va ține un eveniment de prezentare pentru acestea, fiind în mare parte actualizări hardware incrementale.

sursa: Mac Rumors

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult