ARCHOS a lansat Diamond Omega, un smartphone cu 8GB memorie RAM

23.01.2018
ARCHOS a lansat Diamond Omega, un smartphone cu 8GB memorie RAM

ARCHOS a lansat oficial în România smartphone-ul Diamond Omega, dotat cu 8 GB memorie RAM, 128 GB spaţiu de stocare şi procesor Qualcomm Snapdragon 835.

Telefonul dispune de o carcasă din sticlă cu protecţie Corning Gorilla Glass şi cadru metalic. Ecranul de 5.7” suportă rezoluţia 2040 x 1080 pixeli şi acoperă mai mult de 85% din suprafaţa frontală a dispozitivului.

ARCHOS Diamond Omega dispune de nu mai puţin de 4 camere foto: 2 în partea din spate şi 2 frontale. Camera principală  are la bază un senzor Sony IMX 318 cu rezoluţie 23 MP, cuplat unui sistem optic cu deschidere f/2.0. A doua cameră Sony IMX 362, cu senzor de 12 MP şi deschidere f/1.8, permite capturarea unei cantităţi mari de lumină, ajutând obţinerea pozelor în condiţii de lumină slabă şi pe timpul nopţii. Deasupra ecranului, modelul dispune de două camere cu senzori de 5 MP (deschidere f/2.2), care permite obţinerea de poze cu efect bokeh, alternând focalizarea pentru a evidenţia persoana aflată în plan apropiat.

Lista dotărilor este completată cu un cititor de amprente, conectivitate Bluetooth 4.1 şi senzor NFC, un port USB Type C, jack audio de 3,5 mm şi un acumulator de 3100 mAh care poate fi încărcat până la 50% în doar 20 de minute, mulţumită tehnologiei Qualcomm Quick Charge 3.0.

Sistemul de operare livrat este Android 7.1 Nougat, personalizat cu interfaţa Nubia UI 5.0. ARCHOS Diamond Omega este disponibil la precomandă cu preţul de 2344 lei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult