ASUS va anunţa la Computex trei smartphone-uri Zenfone 3

18.05.2016
La sfârşitul lunii mai, ASUS va dezvălui a treia generaţie de smartphone-uri Zenfone, în cadrul evenimentului Zenvolution care va avea loc la Computex în Taipei. Compania a început deja o mini-campanie online de promovare a evenimentului, care confirmă faptul că vom vedea cel puţin trei noi modele de smartphone-uri Zenfone 3. Deşi imaginile nu sunt tocmai clare, folosind informaţiile care au scăpat în trecut pe internet şi noile detalii dezvăluite de clipul de promovare, putem intui cam ce va anunţa compania pe 30 mai.
 
Cele trei modele noi de smartphone-uri Zenfone 3 ar putea fi modelul de bază, urmaşul lui Zenfone 2 de anul trecut, un Zenfone 3 Lite (sau Laser, Max, etc.) şi Zenfone 2 Deluxe, care ar putea aborda un design diferit, cu un display mult mai mare. Designul modelului poziţionat în clipul video în mijloc este foarte similar cu ceea ce am văzut în urmă cu o lună în cadrul unei scurgeri de informaţii. Se pare că noul Zenfone 3 va muta butoanele fizice pe laterala metalică, spatele acoperit în întregime cu sticlă găzduind doar camera foto şi noul senzor de amprentă.
 
 
Modelul mai mare pare să păstreze însă butoanele de volum pe spatele dispozitivului, jiar camera se mută de pe centru în colţul din stânga sus. Este posibil ca Zenfone 3 Deluxe să vină cu o carcasă realizată din aluminiu şi cu specificaţii tehnice superioare. Deşi nu cunoaştem detalii despre capabilităţile acestui smartphone gigant de la ASUS, celelalte două modele ar putea fi Z012D şi Z010DD, listate în urmă cu aproape jumătate de an pe GFX Bench.
 
Modelul „Lite” ar putea veni cu ecran HD, chipset Snapdragon 615 şi 3 GB memorie RAM, în timp ce Zenfone 3 standard ar putea fi echipat cu ecran Full HD, chipset Snapdragon 808 şi 3 sau 4 GB memorie RAM.
 
Citeşte şi Zenfone 3 şi Zenfone 3 Deluxe: primele imagini neoficiale
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult