ASUS Zenfone 7 va fi lansat săptămâna viitoare. Sperăm că va păstra camera Flip

17.08.2020
ASUS Zenfone 7 va fi lansat săptămâna viitoare. Sperăm că va păstra camera Flip
Zenfone 6

ASUS a confirmat că va lansa, săptămâna viitoare, pe 26 august, o nouă serie de smartphone-uri Zenfone 7.

ASUS Zenfone 6 a fost unul dintre cele mai interesante telefoane de anul trecut, datorită caracteristicilor tehnice high-end, camerei interesante și a prețului atractiv.

Compania a programat pe YouTube un livestream care arată data la care va începe evenimentul de lansare al noilor smartphone-uri. Spun smartphone-uri deoarece ASUS precizează că este vorba de o „serie”.

Nu se cunosc multe lucruri despre noile telefoane ale mărcii din Taiwan. Potrivit informațiilor găsite într-o bază de date, Zenfone 7 va avea baterie de 5.000 mAh și tehnologie de încărcare rapidă 30W.

Camera Flip, atracția de pe modelul Zenfone 6

Sperăm că Zenfone 7 va păstra camera Flip de pe modelul anterior. Aceasta este, în același timp, cameră principală și cameră pentru selfie-uri. Ideea i-a permis companiei să ofere un smartphone fără notch sau ecran găurit, cu display pe aproape toată partea frontală.

Citește și ROG Phone 3: ASUS Republic of Gamers a prezentat două noi smartphone-uri de gaming

Pe Zenfone 6, camera se rotește automat atunci când utilizatorul dorește să își facă un selfie sau să participe la un apel video. Modulul mobil este fabricat din metal lichid (aliaj amorf), un material avansat care este cu 20% mai ușor decât oțelul inoxidabil, dar de patru ori mai rezistent.

Pentru protecție suplimentară, un senzor de accelerație din sistem detectează rata accelerării, permițându-i camerei să revină rapid în lăcașul ei atunci când telefonul cade.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult