Au apărut primele imagini cu noul telefon Samsung. La fel ca S20, va avea Infinity-U display

02.03.2020
Au apărut primele imagini cu noul telefon Samsung. La fel ca S20, va avea Infinity-U display

Succesor pentru modelul A40 anunţat acum aproape un an, noul Galaxy A41 preia designul Infinity-U afişat de flagship-ul Galaxy S20 şi introduce o configuraţie triple-camera mai performantă.

Suficient de puternic pentru folosirea de zi cu zi, Samsung Galaxy A41 vine motorizat de chipsetul MediaTek Helio P65, realizat folosind procesul de fabricaţie pe 12 nm. Telefonul dispune de 6 GB memorie RAM, 64 GB sau 128GB stocare internă şi un ecran Infinity-U de 6.1 inch decupat după conturul carcasei.

Toate dispozitivele din gama Samsung Galaxy A beneficiază de ecrane bazate pe tehnologia Super AMOLED.

Departe de a trăda o soluţie low-cost, A41 pune la dispoziţie o cameră frontală foto cu senzor principal de 48MP, asistat de camere ultra-wide şi macro.

Galaxy A41 vine într-o carcasă cu dimensiuni 150x70x7.9mm ce adăposteşte un acumulator de 3500 mAh. Lista dotărilor cuprinde port USB-C şi adaptor AC capabil să furnizeze o putere de 15W în modul de încărcare rapidă, respectiv o ieşire jack de 3.5mm pentru cei care încă preferă căştile cu fir.

Samsung va livra Galaxy A41 inclusiv pentru piaţa europeană. Din păcate, data la care va fi asigurată disponibilitatea în magazine şi preţurile la vânzare nu sunt cunoscute. Însă având în vedere faptul că modelul A40 a debutat în magazinele din România în luna iulie 2019 cu preţul de 1249 lei, este aşteptat ca şi succesorul Galaxy A40 să aibă un parcurs similar.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult