Avantajele unui telefon Oppo la final de 2021

27.12.2021
Avantajele unui telefon Oppo la final de 2021

Înregistrată în China în 2001 și lansată în 2004, marca „Oppo” s-a extins în peste patruzeci de țări. În 2016, Oppo a devenit efectiv cel mai mare producător de smartphone-uri din China, promovându-și telefoanele la peste 200.000 de canale de vânzare cu amănuntul.

În 2019, Oppo a obținut eticheta de cel mai important brand de smartphone-uri din China și a ajuns pe locul 5 în ceea ce privește cota de piață, la nivel mondial. Indiferent de faptul că a urmat alte mărci, cum ar fi concurenții chinezi Xiaomi, și Lenovo, și producătorul sud-coreean Samsung, Oppo a reușit să devină principalul producător de smartphone-uri 4G din China Cu o cotă de piață de 15,2%.

Dacă sunteți nerăbdător să aflați ce vă rezervă aceste smartphone-uri, iată care sunt avantajele de a deține un telefon Oppo.

1. Caracteristici bune pentru fotografie

Smartphone-urile Oppo au fost pionierii care au prezentat camere frontale de 5MP și 16MP, camere rotative, precum și tehnologia dual zoom 5x cu calitate Ultra HD pentru fotografii. În 2012, „telefoanele selfie” cu funcții de înfrumusețare încorporate au fost cele mai bune tipuri de telefon Oppo.

Oppo operează o tehnologie de cameră îmbunătățită cu inteligență artificială capabilă să identifice cu precizie trăsăturile faciale, inclusiv o varietate de moduri de iluminare și filtre care vă permit să personalizați fiecare fotografie în propria abordare. Oppo Find X a lansat camerele stealth în 2018. În ansamblu, există camere 3D glisante în interiorul corpului camerei, greu de văzut, dacă nu sunt căutate.

2. Cea mai bună marcă pentru toate bugetele

Oppo oferă o gamă de varietăți cu o mulțime de caracteristici dinamice pentru fiecare preț, indiferent de bugetul ales. Oppo A1K 32 este accesibil și vine la pachet cu factori care îl fac să se deosebească de majoritatea celorlalți producători.

Marca Oppo nu se lasă prinsă doar cu dezvoltarea de noi modele și reușește să se concentreze și pe atributele celor mai vechi, ceea ce duce la o probabilitate mai mică ca smartphone-ul să devină învechit și redundant după o vreme.

3. Cea mai timpurie lansare a unor caracteristici noi

Compania lucrează la aspecte mai noi chiar înainte ca concurenții să fi ținut pasul cu cea mai tare ediție a sa este motivul pentru care caracteristicile sale sunt proeminente. În 2018, smartphone-urile Oppo Find X au venit echipate cu 8GB de RAM și 256GB de stocare, la prețuri la care concurenții de pe piață puteau prezenta doar jumătate sau mai puțin din memorie.

De asemenea, s-a întâmplat ca firma să lucreze la dezvoltarea unui smartphone Oppo de buget cu 10GB de RAM, cu mult înainte ca oricine altcineva să înceapă să lucreze la această caracteristică. Chiar și telefoanele de buget sunt pline de trăsături ale smartphone-urilor Oppo care funcționează la fel de bine ca și în cazul modelelor avansate.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult