Bărbat, rănit după ce i-a explodat smartphone-ul Oppo în buzunar. Modelul, vândut și în România

07.06.2021
Bărbat, rănit după ce i-a explodat smartphone-ul Oppo în buzunar. Modelul, vândut și în România

Un bărbat a fost rănit după ce smartphone-ul lui, Oppo pe care îl avea în buzunar, a luat foc și apoi a explodat. Modelul, un A53, i-a provocat victimei arsuri în mai multe zone de pe picioare.

Din imaginile publicate pe Twitter se observă că în urma incidentului au fost distruși și pantalonii bărbatului.

Potrivit unui clip video publicat pe YouTube, dispozitivul se afla în garanție. Bărbatul, din India, susține că a folosit doar încărcătorul livrat în cutie.

Oppo A53 a fost lansat pe piață în august 2020. Recent, dispozitivul a intrat în oferta Telekom România. Dispozitivul era deja în portofoliul Orange și Vodafone.

Pe scurt, A53 are ecran cu diagonala de 6,5”, cu rată de împrospătare de 90 Hz, chipset Snapdragon 460, 4/6 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 64/128 GB, cameră principală triplă (senzor main de 13 MP, macro de 2 MP și depth de 2 MP) și baterie de 5.000 mAh cu încărcare rapidă (18 W).

Compania chineză nu a avut, încă, o reacție la acest incident.

Sursa: YouTube/Technical Dost

CITEȘTE ȘI:

Femeie, ucisă în timp ce își căuta telefonul după ce a supraviețuit unui accident rutier

Oppo lansează seria Reno6 în China. Vin cu procesoare performante și încărcare la 65W

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult