Black Shark 4S Pro, cu ecran AMOLED la 144Hz și SD888+, ar putea fi anunțat pe 13 octombrie

08.10.2021
Black Shark 4S Pro, cu ecran AMOLED la 144Hz și SD888+, ar putea fi anunțat pe 13 octombrie

Creat de Xiaomi, Black Shark 4S Pro promite să fie un telefon de gaming cu specificații de nivel flagship, echipat cu cel mai rapid sistem de încărcare din industrie și versiunea refresh a chipsetului Snapdragon 888.

Pre-anunțat cu un teaser distribuit pe platformele de socializare chineze, noul smartphone de gaming vine echipat cu un acumulator de 4500 mAh care poate fi încărcat de la 0-100% capacitate în mai puțin de 15 minute. Totuși, acesta nu va fi primul telefon cu suport pentru încărcare la 120W prin cablul USB-C, acest titlul revenind modelului Xiaomi 11T Pro lansat săptămâna aceasta pentru piața europeană.

În schimb, Black Shark 4S Pro pare să fie o exclusivitate pentru piața din China, rămânând de văzut dacă noul model va ajunge și în magazinele europene.

Black Shark 4S

Probabil că Black Shark 4S Pro va dispune de un sistem de răcire și mai avansat decât modelul 11T Pro, cel din urmă afișând performanțe mai degrabă sub așteptări pentru smartphone motorizat de cel mai puternic chipset Qualcomm al momentului.

Adaptat pentru folosire intensivă cu jocuri de Android, noul smartphone este așteptat cu un sistem de răcire cu lichid, dispus de o parte și de alta a plăcii electronice. Acesta va avea în componență atât elemente heatpipe, dar și suprafețe de tip vapor chamber pentru evitarea formării de zone fierbinți în jurul chipsetului cu frecvențe mărite. Configurația este ajutată cu 16GB memorie RAM, respectiv un ecran AMOLED cu rezoluție 1080+ și rată de refresh la 144Hz.

Ilustrat și în invitația de lansare, pe carcasa lui Black Shark 4S Pro este prevăzut și un set de triggere pentru gaming, cu acționare magnetică.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult